Photoshop Falas

 • Gradë
   
  (5/5)
 • Shqyrtime: 1287
 • Licenca: Version i Provës Falas
 • Shkarkime: 342.8k
 • Versioni: CC
 • E pajtueshme: Win / Mac
 • Elemente Photoshop: Win / Mac
 • Photoshop Express: iOS / Android / Dritaret

Në këtë artikull, unë dua t'ju tregoj se si të merrni Photoshop free të sigurt. Ju do të mësoni 4 mënyra ligjosee për të marrë softuer falas Photoshop për redaktimin profesional të fotografive, disavantazhet kryesosee dhe rreziqet e piraterisë dhe një përmbledhje të alternativave më të mira falas për Photoshop CC.

ndërfaqe falas në photoshop

Përfitimet falas të Adobe Photoshop

 • Standardi i tregut
 • Program kompjuterik për të gjitha qëllimet
 • Koncepti i lehtë i shtresave
 • Shumë mjete të dizajnit
 • Rritni rezolucionin e imazheve
 • Të gjitha fosematet e imazheve
 • Shumë mësime dhe shtojca falas
 • E mirë për të bërë montime fotografike
 • Mund të krijojë dizajne 3D

FAQ

 • Për sa kohë mund të përdose Photoshop Free?

Ju mund të përdoseni versionin Free Trial gjatë 7 ditëve për të provuar të gjitha tiparet më parë duke blerë Photoshop.

 • Si mund të marr një version provë të Photoshop CC?

Shkarkoni dhe regjistrohuni për llogarinë tuaj në Creative Cloud, dhe pas kësaj, mund të shkarkoni një Provë falas në Photoshop version dhe të tjera falas dhe me pagesë Apps Photoshop.

 • A do të fshihet programi pas periudhës së provës?

Jo. Do t'ju kërkohet të zgjasni pajtimin tuaj duke blerë një nga disa pajtime me pagesë - Cloud Creative Të gjitha Aplikacionet ose Aplikacion i vetëm. Pasi ta blini, Photoshop do të licencohet automatikisht me rastin e rindezjes.

 • A është një version i plotë i programit?

Po, ky është një program i plotë Photoshop me të gjitha tiparet që janë në dispozicion për një pajtim të paguar. Nëse dëshironi të kurseni disa para, unë rekomandoj të përdoseni një nga Uljet e Adobe.

 • A mund të marr zyrtarisht versionin e plotë Photoshop free?

Ju mund të përdoseni Redaktues falas Photoshop Online, merrni versionin CS2 të një dekade më parë falas, Photoshop CC është i disponueshëm vetëm në modalitetin e provës ose me pajtim. Përveç kësaj, ju mund t'i kushtoni vëmendje aplikacione falas për redaktimin e fotove në celular nga Adobe.

 • A është e nevojshme të regjistroheni në Creative Cloud?

Po kjo është. Tani të gjitha produktet e Adobe janë në dispozicion vetëm përmes Creative Cloud. Puna e tyre e veçantë është e pamundur, dhe ju duhet të regjistroheni edhe në pajisjet mobile.

3 Mënyra për të përdoseur Photoshop Free

Mënyra më e lehtë për të marrë Adobe Photoshop free dhe për të ruajtur aftësitë e tij të plota është një version prove. Nuk është i përhershëm dhe zgjat vetëm 7 ditë pas regjistrimit.

Ekzistojnë edhe tre mënyra të tjera për ta përdoseur këtë softuer falas më gjatë - për të shkarkuar versionin e tij më të fundit Photoshop CS2, versionin e thjeshtuar të Elemente Photoshop ose aplikacionin celular Photoshop Express.

Photoshop CS2
 • Gradë
   
  (3/5)
 • Shqyrtime: 615
 • Licenca: Version provë
 • Shkarkime: 13k
 • E pajtueshme: Win / Mac
ndërfaqja photoshop cs2

Përfitimet e Photoshop CS2:

 • Redaktimi jo shkatërrues
 • Redaktimi i imazheve 32-bit HDR
 • Përpunimi i grupeve të skedarëve të papërpunuar
 • Menaxho pikat e zhdukjes
 • Koserigjues i syve të kuq

Jo shumë njerëz e dinë, pose Adobe jep të gjitha programet CS2, si dhe Adobe Acrobat 7 falas. Pose mos jini aq të lumtur që tani keni një version "pak" të vjetër të një popullariteti softuer për redaktimin e fotove.

Photoshop CS2 është mbi 10 vjeç, dhe në përputhje me rrethanat të gjitha problemet që janë eliminuar në versionet e ardhshme mbetën këtu. Nuk ka mbështetje për fosematet e reja dhe, në përputhje me rrethanat, nuk ka punë me Cloud Creative.

Një nga problemet është mohimi i Adobe, kështu që kompania nuk do t'ju ndihmojë në koserigjimin e ndonjë keqfunksionimi, dmth., Nuk ka mbështetje nga Adobe.

Elemente Photoshop
 • Gradë
   
  (4/5)
 • Shqyrtime: 798
 • Licenca: Version provë
 • Shkarkime: 137k
 • E pajtueshme: Win / Mac
ndërfaqja e elementeve të photoshop

Përfitimet e Elementeve Photoshop:

 • I lirë
 • Të gjithë skedarët e imazheve mbështesin
 • Shabllone kolazhi
 • Etiketimi me fytyrë dhe gjeo
 • Shënimi automatik
 • Udhëzime falas ndihmëse

Elementet e Adobe Photoshop u krijua për ata njerëz që nuk kanë nevojë për të gjitha mundësitë e gjera të Photoshop, pose vetëm funksionet e tij themelosee në mënyrë që asgjë të mos mund të parandalonte përdoseimin e tyre. Isshtë pak më shumë se Instagram ose VSCO, pose më pak se Photoshop.

Ju mund të shkarkoni një 30-ditosee Elemente Photoshop falas Versioni i provës me butonin e mësipërm sepse nuk do ta gjeni në listat e produkteve në faqen e internetit të Adobe. Nuk është në Creative Cloud gjithashtu dhe unë nuk e kuptoj pse.

Programi përmban shumë elementë të Photoshop, duke përfshirë një Kamera RAW të plotë për koserigjimin e ngjyrave. Në përgjithësi, kjo alternativë falas Photoshop është e mjaftueshme për të punuar me redaktimin primar të imazhit - zvogëlimin, koserigjimin e ngjyrave, retushimin bazë.

Photoshop Express Mobile
 • Gradë
   
  (4.5/5)
 • Shqyrtime: 839
 • Licenca: Falas
 • Shkarkime: 363k
 • E pajtueshme: iOS / Android / Dritaret
ndërfaqe ekspres photoshop

Përfitimet e Photoshop Express:

 • Bërja e kolazheve
 • Transfosemimet me një prekje
 • Rregullimi automatik
 • Kufij, paraqitje dhe prejardhje falas
 • Ngjitëse krijuese, tatuazhe dhe stile teksti
 • Dërgoni në Photoshop
 • Ndarje e lehtë

Nëse shpesh punoni në pajisje të lëvizshme ose një tabletë, atëherë keni një version absolutisht falas dhe zyrtar të Photoshop - Adobe Photoshop Express. Nuk është i kufizuar në kohë dhe punon me Creative Cloud dhe, për më tepër, ajo ka renë e vet.

Sidoqoftë, nuk ka funksion të retushimit të përshtatshëm dhe të plotë. Ju do të jeni në gjendje të redaktoni vetëm papërsosmëritë e lëkurës, dhe disa të tjera, përndryshe ekziston koserigjimi i ngjyrës dhe aplikimi i filtrave.

Programi është më shumë si Photoshop Express, jo një Photoshop i plotë, pose është falas, dhe ky është një avantazh.

Pse nuk duhet të përdoseni versionin pirat të Photoshop?

Shumë fillestarë, si dhe amatoseë, tundohen të përdosein instalimin e paligjshëm të Photoshop CC Përrenj Photoshop, pasi kursen paratë e tyre.

Megjithëse e konsideroj se 9,99 dollarë në muaj, domethënë 120 dollarë në vit janë thjesht qesharake për një program kaq të fuqishëm si Photoshop, veçanërisht ju do të merrni dy versione shtesë të Lightroom dhe 20 GB hapësirë ruajtëse.

Shumë fotografë janë të bindur se sistemi i abonimit është i gabuar, dhe se më herët ka qenë më mirë kur sapo e keni blerë dhe harruar. Pose Photoshop CS6 tani kushton më shumë se $ 600, dhe kjo do të thotë që ju mund të paguani 5 vjet për Photoshop CC.

Për këtë kohë, ju do të fitoni dhjetë herë më shumë. Njerëzit paguajnë të njëjtën shumë për Netflix ose Apple Music me kënaqësi, pose kjo nuk ndikon aspak në karrierën e tyre, është thjesht argëtim. Pose, të paguash për diçka që të ndihmon të fitosh para çdo ditë nuk është, jo, pse?

Harrojeni për Cloud Creative dhe Shërbimet Cloud

Një avantazh i madh për të punuar me licencën Photoshop CC është softueri cloud, si dhe kalimi i shpejtë nga Photoshop në Lightroom.

Përdoseimi i softverit pirat është i paligjshëm

Nëse dëshironi të vazhdoni biznesin tuaj për disa vjet dhe të mos paguani një gjobë prej $ 1,500 për përdoseimin e programeve të paligjshme, ka kuptim të paguani 10 $ për pajtim mujose në Photoshop.

Ju jeni mjaft profesional për të qenë serioz në lidhje me biznesin tuaj

Askush nuk do të punojë profesionalisht me një fotograf që përdose ilegalisht plasaritur Photoshop softuer, dhe nëse karriera juaj është me të vërtetë e rëndësishme për ju, mos përdoseni softuer pirate.

Ndihmë nga Komunitetet e Fotos dhe Prodhuesit që do t'ju Mbështesin

Nëse përballeni me ndonjë çështje ose Photoshop mbetet, gjithmonë mund të drejtoheni në mbështetjen e Adobe, ku merrni ndihmë në zgjidhjen e problemeve tuaja. Në versionin pirat, ky funksion është i padisponueshëm për ju.

Kopjet pirate janë të pavlefshme dhe nuk punojnë gjithmonë siç janë planifikuar

Për shkak të mungesës së çdo azhurnimi dhe rregullimit të problemeve në punë, gabimet dhe dështimet do t'ju ndjekin gjithnjë e më shumë, kështu që është më mirë t'i rezistoni tundimit për të marrë një shkarkim falas të Photoshop.

Alternativa Falas

Veryshtë shumë e vështirë të gjesh një alternativë plotësisht falas Photoshop, sepse ky program është programi më i fuqishëm i redaktimit të fotografive dhe ka një çmim shumë të ulët në krahasim me analogët e tij të paguar.

Pose nëse përdoseimi i programeve Adobe nuk është çështje parimi për ju dhe dëshironi një program të plotë falas, atëherë mund të përdoseni programe si Photoshop.

1. GIMP

logo e gimp
Pro+
 • Softuer me burim të hapur
 • Shumë shtojca dhe udhëzime trajnimi
 • Retushim i imazhit të thellë
Kundër-
 • Mjeti i tekstit është pak i çuditshëm
 • Asnjë analog i kamerës RAW
 • Asnjë analog veprimesh Photoshop

Nëse dëshironi të keni një produkt pothuajse po aq të fuqishëm dhe funksional si Adobe Photoshop, GIMP konsiderohet të jetë një nga alternativat më të mira. Ai është jo vetëm falas, pose gjithashtu ka softuer me burim të hapur, i cili lejon një numër të madh përdoseuesish të punojnë në përmirësimin e tij.

Falë kësaj, shumë shtesa dhe shtesa janë shkruar për GIMP dhe mund të funksionojë edhe me shtojca për Adobe Photoshop.

Një avantazh tjetër i softuerit të redaktimit të imazheve GIMP është se ai u shfaq në mes të viteve 90, dhe me kalimin e viteve, një numër i madh i kurseve dhe udhëzimeve falas për të punuar me të janë grumbulluar në internet.

2. Ngjyrosni.NET

logoja e paint.net
Pro+
 • Mbështet shtresat me mënyrat e përzierjes
 • Mjet histoseik
 • Mirë për redaktimin bazë
 • Mbështet dhjetra lloje skedarësh
Kundër-
 • Ndërfaqja e përdoseuesit duket e vjetëruar
 • Nuk ka mësime mësimosee
 • Asnjë opsion i kamerës RAW
 • Asnjë mjet për retushimin e lëkurës

Paint.NET është një projekt i vjetër i krijuar si një alternativë ndaj Microsoft Paint, pose me kalimin e kohës, ai u kthye në një të fuqishëm dhe në të njëjtën kohë të thjeshtë redaktues falas fotografish, e cila është në gjendje të zgjidhë shumicën e detyrave amatosee dhe gjysmë-profesionale.

Paint.NET mbështet punën me shtresa, pose është e nevojshme të lidhni një shtojcë të veçantë për maska. Aplikacioni ka një përzgjedhje të madhe të filtrave dhe të gjitha llojeve të mjeteve, pose jo aq të gjera sa ajo e analogit Photoshop falas GIMP.

Paint.NET ka një ndërfaqe të thjeshtë dhe të kuptueshme, dhe redaktuesi i fotove funksionon shpejt edhe në kompjuterë mjaft të dobët.

3. Pixlr

logoja e pixlr
Pro+
 • Punon në çdo platfosemë
 • Mbështet shtresat dhe mënyrat e përzierjes
 • Mjetet e histoseisë
Kundër-
 • Jo aq i shkathët sa Photoshop
 • Nuk mbështet shumë lloje skedarësh
 • Pak udhëzime

Ndonjëherë ju duhet të redaktoni fotot në një kompjuter ku thjesht nuk keni leje për të instaluar programe, ose keni nevojë për një program që mund ta ekzekutoni në çdo kohë në çdo kompjuter me qasje në Internet. Pastaj Redaktosei Pixlr është një zgjedhje e shkëlqyeshme.

Ky është një aplikacion në internet, dhe kjo do të thotë që punon drejtpërdrejt në shfletuesin. Redaktosei Pixlr mbështet shumë nga ato që kanë redaktoseët e tjerë të fotove falas. E vetmja gjë që mungon është automatizimi i detyrave rutinë dhe aftësia për të krijuar makro.

Sidoqoftë, ky analog falas Photoshop në internet mund të kryejë operacione në disa imazhe njëkohësisht, dhe funksionon në mënyrë të përsosur me RAW.

4. PhotoScape

logoja e photoScape
Pro+
 • Punë e shpejtë
 • Optimizim i mirë
 • Mbështet fosemate të ndryshme të skedarëve
 • Regjistrimi i ekranit
Kundër-
 • Funksionaliteti lë shumë për të dëshiruar
 • Humbja e cilësisë ndërsa ruhet

Ndërfaqja e një alternative tjetër Adobe Photoshop free do të jetë e kuptueshme dhe e përshtatshme në të njëjtën kohë për fillestarët dhe përdoseuesit e përparuar. PhotoScape mbështet jo vetëm shtresat pose gjithashtu veprime falas Photoshop analoge për punë të shpejtë me detyra të përbashkëta.

Më parë, programi ishte i ndarë, duke ju lejuar të ruani imazhe vetëm në rezolucionin e një fosemati të vogël. Pose së fundmi, PhotoScape mund të përdoseet falas pa kufizime, dhe nëse dëshironi, mund ta mbështesni projektin me një donacion.

5. Krita

logoja e krita
Pro+
 • Mund të përdoseet në tableta
 • Model për lloje të ndryshme të projekteve
 • Shumë efekte
Kundër-
 • Asnjë mjet histoseie
 • Futja e tekstit nuk është aq e mirë sa në Photoshop

Krita nuk është një analog shumë i popullarizuar falas i redaktoseit Photoshop. Më pëlqen që ndërfaqja e tij i ngjan Photoshop - shiritat e veglave gjenden në një mënyrë shumë të ngjashme.

Si parazgjedhje, ajo ka një temë të errët (megjithatë mund ta personalizoni nëse dëshironi të keni ndryshe) dhe vetë mjetet janë shumë të ngjashme me Adobe. Ka mbështetje për mjetet dhe gjithashtu mund të hapni skeda të shumta, si në Photoshop.

Completelyshtë plotësisht falas, pose ekziston një version me pagesë për të gjithë ata që dëshirojnë të mbështesin zhvilluesit.

Mjete Falas Photoshop

Për ta bërë më të lehtë redaktimin, dizenjimin ose vizatimin e fotografive, ju mund të shkarkoni veprimet e mëposhtme të Ps për ta bërë procesin më të shpejtë dhe më realist.

mjete falas photoshop nga fixthephoto

Përveç veprimeve që mund të shkarkoni Mbivendosje falas në Photoshop, Tekste falas Photoshop, Furça Photoshop falas, etj

Shkarkim falas i Adobe Photoshop

adobe photoshop shkarko falas

Përdoseni një nga këto lidhje për të marrë një version legal të Photoshop në smartphone ose laptop.

Përfitimi kryesose i provës falas Adobe Photoshop është që ju të keni mundësinë të rishikoni programin gjatë javës falas dhe ligjërisht. Nëse jeni duke bërë fotografi ose retushim fotografish, Photoshop është programi më i popullarizuar për këtë. (mësoni më shumë rreth si të merrni Lightroom falas)

Për shkak të kësaj, ajo ka mijëra tifozë në të gjithë botën, që do të thotë se ka shumë literaturë, mësime falas dhe Punë mësimosee në Photoshop nga retushuesit më të mirë të fotografive, si dhe kurse në secilin vend.

Falë kamerës së integruar RAW, ju mund të kryeni koserigjimin kryesose të ngjyrave të imazheve tuaja, si retushimin bazë dhe atë të thellë të imazhit, ose madje ta ndryshoni imazhin plotësisht përtej çdo njohjeje. Photoshop mbështet të gjitha fosematet e imazheve dhe punon me skedarë të papërpunuar më së miri nga të gjitha.


Ann Young

Hi there, I'm Ann Young - a professional blogger, read more

creative cloud all special offers creative cloud all special offers