Ky Redaktues Online Gimp është një mjet i krijuar për fillestarët dhe përdoruesit profesionistë falas alternative për Photoshop. Përdorni Gimp në internet për të punuar me skedarët RAW, duke përdorur shtresa dhe palë të treta Shtojcat Gimp. Redaktoni lëkurën, hiqni puçrrat, skuqjen, defektet e skuqjes së syve dhe kryeni klasifikimin gjysmë-automatik të ngjyrave duke përdorur këtë Redaktues Gimp Online falas.

FAQ: Gimp Online

A është Gimp Online Editor versioni i plotë i Gimp?
Jo, ky redaktor është krijuar për përdoruesit fillestarë që kanë nevojë të kryejnë redaktim të shpejtë gjysmë-automatik të fotove dhe të publikojnë foto në mediat sociale.
A mund të kryej retushim fotografik profesional?
Ju mund të mbuloni puçrrat, të hiqni sytë e skuqur, të zbardhni dhëmbët ose edhe të ndryshoni formën e fytyrës. Por nëse jeni duke përgatitur një foto për botim në një revistë të njohur ose shtypje, unë ju rekomandoj që transferojmë në redaktim të fotografive në FixThePhoto.
A mund të importoj shtojcat e mia në këtë Redaktues Gimp Online?
Po, kjo alternativë falas e Gimp Online mbështet të gjitha shtojcat e palëve të treta që jeni mësuar t'i shihni Gimp ose Photoshop. Këto përfshijnë profesionale Furça Photoshop, Veprime Photoshop, Mbishkrime Photoshop dhe madje Tekste Photoshop.
Pse nuk mund të ngarkoj më shumë se një foto?
Ky Redaktor Online Gimp nuk mbështet redaktimin në grupe. Ju mund të ngarkoni foto individualisht dhe t'i redaktoni ato në dritare të ndryshme, ashtu si në Versioni i desktopit Gimp.

Gimp Online - Truket Video