Photoshop Installer Shkarko

photoshop installer shkarkimi

Po kërkoni vendin ku mund të shkarkoni Photoshop installer të besueshëm dhe të sigurt? Shkarkimi i Photoshop nga burime të pabesueshme mund të infektojë kompjuterin tuaj me një virus, ose thjesht mund të shkarkoni programin e gabuar. Nëse keni nevojë të instaloni këtë redaktues të fuqishëm imazhi, atëherë duhet të përdorni lidhjet tona të besueshme.

Redaktimi me një klikim. Në reklamat, marketingun dhe dizajnin e uebit, njerëzit shpesh kryejnë modifikime të tilla si zbardhja e dhëmbëve, rregullimi i tonit të lëkurës dhe heqja e efektit të syve të kuq. Këto ndryshime mund të bëhen me një klik nëse përdorni Photoshop, gjë që shton popullaritetin e saj në rritje.

Është e mundur të bëni gjithçka që dëshironi me imazhin. Duke përdorur mjete profesionale Ps, njerëzit mund t'i bëjnë imazhet të duken ashtu siç i imagjinojnë. Thjesht zgjidhni mjetin e duhur për një detyrë të caktuar. Ju mund të zgjidhni nga një larmi e madhe funksionesh – prerje, turbullim, fokusim dhe më shumë.

Integrimi i ngushtë me programet e tjera të Adobe. Duke punuar me skedarë në Adobe Photoshop, mund t'i transferoni lehtësisht midis programeve të ndryshme të Adobe nëpërmjet Creative Suite. Grafika e projektuar në Adobe Illustrator mund të shtohet në një foto në Photoshop ose mund të bashkëngjitni lehtësisht videon e krijuar në Adobe Premiere ndaj saj. Përfitimi më i madh është se transferimi nuk ul cilësinë e përmbajtjes.

Mjete për çdo detyrë. Ky program ka shumë veçori të dobishme si ndryshimi i madhësisë, korrigjimi i ngjyrave, imazhi HDR, gjë që shpjegon pse kaq shumë njerëz duan të instalojnë Photoshop. Zhvilluesit vazhdojnë të zhvillojnë softuerin dhe përveç qindra veglave për redaktimin profesional të fotografive, mund të përdorni Ps për të krijuar imazhe tredimensionale, për të modifikuar video dhe për të punuar me dizajn grafik.

Thjeshtësia dhe lehtësia e redaktimit të formateve të ndryshme të imazhit. Këtu është një tjetër Avantazhi Photoshop. Ky softuer, me grupin e tij fillestar të veçorive, ju lejon të redaktoni formatet e njohura të skedarëve të imazhit. Nuk ka nevojë të përdorni programe të tjera për të kryer redaktim të pjesshëm në to dhe më pas të importoni figurën në Photoshop për prekjet përfundimtare. Gjithçka që ju nevojitet është përfshirë tashmë në Photoshop.

Windows Photoshop Installer

Emri i skedarit:
Photoshop 2024.rar (Shkarko)
Madhësia e skedarit: 1.3 GB

Mac Photoshop Installer

Emri i skedarit:
Photoshop 2024.zip (Shkarko)
Madhësia e skedarit: 881 MB

Windows Photoshop Elements Installer

Emri i skedarit:
Photoshop_Elements_ 2024 _LS30_win64_ESD.zip (Shkarko)
Madhësia e skedarit: 3.4 GB

Mac Photoshop Elements Installer

Emri i skedarit:
Photoshop_Elements_ 2024 _WWEFDJ_ESD.dmg (Shkarko)
Madhësia e skedarit: 3.1 GB

Mjetet e bonusit

Duke përdorur grupin tonë të Veprime falas Photoshop, mund të kryeni korrigjimin e ngjyrave dhe modifikimin e fotografive disa herë më shpejt, pasi thjesht duhet të klikoni "Luaj" dhe veprimi do të bëjë gjithçka vetë.

paketa falas e veprimeve për photoshop
SAVE UP TO 60% OFF SAVE UP TO 60% OFF