photoshop-cs2-falas
Si të merrni Adobe Photoshop CS2 falas dhe ligjërisht

Photoshop CS2 Falas

Photoshop CS2

 • Rendit
  (4/5)
 • Vlerësime: 467
 • Licenca: Falas
 • Shkarkime: 10k
 • Versioni: CS2
 • E përputhshme: Mac/Windows/Microsoft

Nëse nuk dini ku të shkarkoni dhe si të përdorni siç duhet versionin ligjor të Photoshop CS2 falas, artikulli im do të jetë shumë i dobishëm. Unë gjithashtu do të flas për disa alternativa falas për Photoshop dhe do t'u përgjigjem pyetjeve të bëra shpesh në lidhje me P dhe provë falas e Adobe Creative Cloud.

Ndërfaqja e redaktuesit të photoshop cs2

Përfitimet e Photoshop CS2

 • Kërkoni për fotografi vizualisht, jo sipas emrit të skedarit
 • Heqja e pluhurit, gërvishtjeve, njollave dhe rrudhave
 • Transparenca e uebit ju lejon të rimarrë ngjyrat në transparencë, të ndryshoni transparencën
 • Ruan qartësinë e imazhit vektor dhe tekstit
 • Mbështetje për WBMP
 • Paleta e rrotullimit – për krijimin, shikimin dhe rregullimin e gjendjes së rrotullimit

FAQ

 • Ku mund të shkarkoj një version provë të Photoshop-it?

Falë një anëtarësimi falas në Creative Cloud, mund të shkarkoni versionin falas të Photoshop. Nëse dëshironi të merrni të gjitha programet, mund të shkarkoni versionin e plotë të çdo programi Creative Cloud.

 • A mund të përmirësoj nga një version falas në atë me pagesë?

Nëse ju është kërkuar të vendosni të dhënat tuaja bankare përpara se të shkarkoni Photoshop, versioni falas do të shndërrohet menjëherë në një me pagesë pas përfundimit të periudhës së provës. Gjithashtu, mund të blini menjëherë një abonim në faqen zyrtare të internetit Creative Cloud.

 • Cili është çmimi i versionit të plotë të Photoshop CS2?

Adobe Photoshop CS2 nuk mbështetet më nga zhvilluesi. Por mund të shkarkoni versionin më të fundit të Photoshop 23.1 për 9,99 dollarë në muaj. Pasi të keni blerë programin, do të mund të përdorni të gjitha veçoritë dhe të merrni përditësime.

 • A funksionon prova falas po aq mirë në macOS dhe Windows?

Po, versioni i provës i Photoshop CS2 funksionon po aq mirë në Windows 10* (64-bit) ose Windows 7 (64-bit), si dhe në macOS 10.15, 10.14 ose OS 10.13.

Versioni i piratuar i Photoshop CS2

Në ditët e sotme, rrjeti është plot me lidhje "zyrtare" të softuerit Adobe Photoshop CS2 për shkarkim pa pagesë. Sidoqoftë, duhet të dini se shkarkimi, instalimi dhe përdorimi i piratuar Photoshop për Mac dhe Windows mund të sjellë probleme serioze në kompjuterin tuaj dhe ju personalisht. Kjo është arsyeja pse, për një rrjedhë pune të besueshme dhe cilësore, ju këshilloj të përdorni versionin e licencuar të programit dhe ta shkarkoni në faqen zyrtare të Adobe.

Mundësia e marrjes së softuerit me gabime

Ndërsa punoni me Adobe Photoshop CS2 të piratuar pa pagesë, patjetër që do të hasni një sërë gabimesh. Programi mund të rrëzohet, operacionet do të kryhen shumë ngadalë. Gjithashtu, kur keni të bëni me një version Ps të hakuar, nuk do të merrni përditësime dhe do të qëndroni në të njëjtin version gjatë gjithë kohës pa qenë në gjendje të përditësoni.

Kërcënimi i infektimit me virus

Kur shkarkoni Photoshop CS2 të plotë, kompjuteri juaj ka të ngjarë të infektohet me viruse dhe programe të ndryshme me qëllim të keq. Këta viruse dhe programe mund të shkaktojnë pasoja të ndryshme dhe do të jetë e vështirë të shpëtoni prej tyre. Puna me softuerin do të bëhet problematike dhe do të çojë në ngrirjen e kompjuterit. Gjithashtu, ju rrezikoni të dëmtoni skedarë të rëndësishëm me viruse që janë të detyruar të futen në kompjuterin tuaj pas instalimit të softuerit të dëmtuar ose përdorimit të instaluesit Photoshop pirat.

Shkelje e ligjit

Duke shkarkuar Photoshop CS2 pa përrua dhe burime të tjera të dyshimta, ju po shkelni ligjin për të drejtat e autorit. Si rezultat, ju mund të merrni një gjobë monetare, ose mund të silleni para drejtësisë për këtë. Në vend të kësaj, mund të përdorni versionin e provës së Photoshop-it, të provoni veçoritë e programit dhe nëse ato ju kënaqin, blini softuerin e licencuar.

Alternativat falas të Photoshop CS2

Për disa arsye, mund të mos jeni në gjendje të merrni Photoshop CS2 falas. Në këtë rast, ju këshilloj t'i kushtoni vëmendje alternativave të paraqitura më poshtë.

1. PaintNet

logoja e paintnet
Pro
 • Korrigjimi i thellë i ngjyrave
 • Mjaft mjete për vizatimin bazë dixhital
 • Lehtë për t'u përdorur
Kundrat
 • Linux nuk mbështetet

PaintNet është një program për vizatim dixhital dhe një alternativë e mirë pa Photoshop. Me ndihmën e tij, ju mund të simuloni pothuajse të gjitha teknikat e vizatimit, të tilla si bojëra uji, vaj, pikturë akrilike dhe të tjera. Produkti funksionon në platformat macOS dhe Windows dhe mund të jetë një zgjedhje e shkëlqyer për artistët profesionistë dixhitalë, të cilët punojnë në fushat e pikturës dixhitale, ilustrimit dhe fotografisë.

2. SumoPaint

logo sumopaint
Pro
 • I përshtatshëm për redaktimin bazë të figurës
 • Punon me skedarë RAW
 • Ndërfaqe dhe mjete të thjeshta
Kundrat
 • Optimizimi i dobët
 • Disa mjete kërkojnë përmirësim

SumoPaint është një alternativë falas për Photoshop që nuk është e vështirë për t'u zotëruar. Programi krenohet me një numër të madh mjetesh për korrigjimin e ngjyrave dhe retushimin bazë të figurës. SumoPaint mund të përdoret për të zëvendësuar Ps për Mac.

3. Krita

logo krita
Pro
 • Furça të jashtëzakonshme
 • Mjete profesionale të vizatimit dixhital
 • UI i përshtatshëm
Kundrat
 • Mjete të zhvilluara dobët për retushimin e figurës

Krita është një redaktues fotografish me burim të hapur dhe një zëvendësim i mirë i Photoshop CS2 pa pagesë për ata që shpesh kanë nevojë për mjetet bazë të vizatimit dixhital. Krita vlerësohet për një përzgjedhje të madhe të të njëjtave mjete së bashku me veçoritë standarde, si filtrat, efektet, heqja e defekteve, etj.

4. Inkscape

logoja e inkscape
Pro
 • Mjete të shkëlqyera për grafikë vektoriale
 • I përshtatshëm për PC të dobët
 • Mbështet formatin RAW
Kundrat
 • Jo për redaktimin profesional të fotografive
 • Maska dhe shtresa të zhvilluara dobët

Inkscape është një alternativë e shkëlqyer për Photoshop CS2 Mac, e destinuar për krijimin e ilustrimeve artistike dhe teknike. Mjetet ju lejojnë të retushoni fotografi, të krijoni logo ose banderola, të përdorni furça të ndryshme. Programi është gjithashtu i përshtatshëm për të kryer çdo detyrë grafike vektoriale.

5. Redaktori i fotografive GIMP

logoja e redaktuesit të fotografive gimp
Pro
 • E përputhshme me Linux
 • Mjete profesionale për retushimin e figurës
 • Maska, shtresa dhe efekte
 • Me burim të hapur
Kundrat
 • Performanca është më e keqe se ajo e analogëve të saj

GIMP është një redaktues fotografish me burim të hapur me funksione të plota. Ka shumë veçori të Photoshop-it, si mjete për retushimin e fotografive, përmirësimin e dritës, punën me shtresa, maska, etj.

Falas

portreti i veprimeve të Photoshop-it nga fixthephoto

Për të filluar redaktimin e fotografive në Photoshop CS2 në një mënyrë të përshtatshme, unë rekomandoj të përdorni disa veprime të paraqitura më poshtë. Si rezultat, fotografitë tuaja do të bëhen më unike dhe më të bukura.

Shkarkoni Photoshop CS2 Falas

photoshop cs2 falas përgjithmonë

Instaloni versionin falas të Photoshop CS2 për të eksploruar të gjitha veçoritë unike të këtij programi. Do të mësoni gjithashtu se si të krijoni projektet tuaja interesante.

GET 60% OFF GET 60% OFF