adobe-creative-cloud-falas
Si të anëtarësoheni në Adobe Creative Cloud FALAS Ligjërisht?

Adobe Creative Cloud FALAS

Adobe Creative Cloud

 • Rank
  (4.5/5)
 • Vlerësime: 815
 • Licenca: Provë falas
 • Shkarkime: 18.8k
 • Versioni: 5.6.0.788
 • E përputhshme: Windows, Mac OS

Dëshironi të merrni të gjithë programet kompjuterike nga Adobe Creative Cloud FALAS? Shikoni këto mënyra plotësisht ligjore dhe të mbështetura teknikisht duke përdorur aplikacionet e Adobe pa paguar për abonim. Lexoni më shumë se si të kurseni para dhe të merrni një zbritje të këndshme në të gjitha produktet e Adobe.

Fatkeqësisht, përdorimi i Adobe Creative Cloud falas gjatë gjithë kohës është i pamundur, kjo periudhë është e kufizuar. Keni shtatë ditë nga lansimi i parë i provës falas të Adobe CC. Megjithatë, kjo kohë duhet të jetë e mjaftueshme për të vendosur nëse keni nevojë për të gjithë softuerin Adobe.

ndërfaqe krijuese në renë kompjuterike

Përfitimet falas të Adobe Creative Cloud

 • Platformë universale
 • Magazinim i madh në renë kompjuterike
 • Baza e gjerë për të mësuar
 • Mbështetje teknike miqësore
 • Mbyll integrimin me të gjitha aplikacionet e Adobe
 • Gamë e gjerë softuerësh
 • Fontet premium
 • Faqja juaj e portofolit tuaj personal

Pyetjet e shpeshta të provës falas të Adobe Creative Cloud:

Çfarë duhet të bëj në fund të provës falas Adobe CC?

Shkoni në faqen zyrtare të internetit, futni të dhëna shtesë në llogarinë tuaj të përdoruesit dhe rinovoni abonimin tuaj.

 • A mund ta ndryshoj planin tim?

Po, në çdo kohë, edhe nëse tashmë keni zgjedhur dhe jeni duke përdorur një abonim të caktuar. Kontaktoni mbështetjen teknike, specifikoni arsyen, prisni një përgjigje dhe udhëzime të mëtejshme.

 • Po sikur disa nga programet e disponueshme të mos funksionojnë?

Kontrolloni kërkesat minimale të sistemit dhe specifikimet e kompjuterit tuaj. Në rast se nuk ju ndihmon, provoni të kontrolloni kompjuterin tuaj për viruse dhe t'i pastroni ato, nëse gjenden. Më pas, riinstaloni plotësisht të gjithë softuerin. Nuk është rregulluar problemi? Kontaktoni mbështetjen teknike.

 • A mund të marr një zbritje për Adobe Creative Cloud All Apps?

Po, nëse jeni student ose mësues i një institucioni zyrtar, keni disa privilegje, në formën e një zbritjeje prej 60% nga shuma totale e planit të përzgjedhur.

 • Çfarë përfshihet në Creative Cloud?

Mbi 20 aplikacione krijuese, duke përfshirë Photoshop, Illustrator dhe Adobe XD + mësime hap pas hapi, 100 GB hapësirë ruajtëse në renë kompjuterike, uebsajtin tuaj të portofolit personal, fontet premium.

Pse nuk duhet të përdorni Adobe CC të hakuar?

Nuk ka rëndësi nëse e shkarkoni secilin program veç e veç, duke mbledhur kështu paketën e plotë Creative Cloud ose disa versione të pavarura – e gjithë kjo do të ndodhë përmes burimeve të torrentit. Kjo do të thotë që ju dhe kompjuteri juaj do të jeni në rrezik. Unë kam numëruar 4 problemet kryesore që mund të ndodhin kur përdorni Crack Adobe Creative Cloud:

Creative Cloud nuk do të mbështesë veçori shtesë

Në fakt, Creative Cloud nuk është një platformë e pavarur, ajo varet tërësisht nga serverët e Adobe. Do të thotë që versionet e shkarkuara të torrentit do të jenë të kufizuara në funksionalitet. Nuk do të keni mundësi të përdorni hapësirën ruajtëse në renë kompjuterike dhe të punoni ngushtë me aplikacionet. Pra, është më mirë të përdoret Gjyqi Lightroom version ose testoni softuer tjetër brenda një periudhe të caktuar kohore.

Punë e gabuar

Duke përdorur hakimin falas të Creative Cloud, ka shumë të ngjarë, do të hasni një problem mjaft popullor - vonesa dhe lloje të ndryshme të gabimeve në çdo softuer. E gjithë kjo për faktin se versionet e redaktorëve tuaj nuk janë të licencuar, ato tashmë janë përpunuar nga hakerat. Linjat e kodit burim janë thyer, prandaj, ju merrni funksionimin e gabuar të programeve. Për të parandaluar probleme të tilla, ju duhet blej Adobe Illustrator dhe programe të tjera të suitës.

Harroni mjetet e reja dhe ofertat speciale

Çdo vjeshtë, me siguri jeni duke pritur për lëshimin e një iOS të ri për të përditësuar iPhone tuaj dhe për të testuar veçori të reja. Megjithatë, nëse iPhone juaj nuk do të ishte origjinal, nuk do të merrnit përditësime, sepse numri i tij serial nuk gjendet në bazën e të dhënave. Creative Cloud funksionon në të njëjtin parim. Versionet e shkarkuara ilegalisht kanë numrin serial të gabuar, që do të thotë një gjë – nuk ka mbështetje të mëtejshme.

Mungesa e mbështetjes së klientit

Si një kompani e respektuar, Adobe siguron që klientët të mos kenë asnjë problem në përdorimin e produkteve të saj. Kur bëni një blerje në Adobe, keni një mundësi t'i drejtoheni mbështetjes së klientit në çdo kohë të ditës. Ata do t'ju ndihmojnë të përballoni të gjitha vështirësitë në lidhje me përdorimin e softuerit ose të kuptoni se si funksionojnë mjete të ndryshme. Pasi të instaloni Portofoli Adobe falas ose një program tjetër nga torrent, askush nuk do të jetë në gjendje t'ju ndihmojë në rast se keni probleme.

Alternativat falas të Adobe Creative Cloud

Creative Cloud është një platformë universale dhe nuk ka asnjë alternativë për të. Megjithatë, pavarësisht kësaj, kompanitë ACDsee dhe Affinity Photo na bindin për të kundërtën çdo vit e më shumë. Këto nuk janë tamam platforma të ngushta me shumë aplikacione, por zhvilluesit ofrojnë disa versione të redaktuesve të imazheve që janë në gjendje të kryejnë pothuajse të gjitha detyrat që mund të Adobe Creative Cloud.

1. Alternativa Creative Cloud: ACDsee

logo adcsee
Pro
 • Ndërfaqe e personalizueshme
 • Mjete të dobishme për punë me efekte
 • Korrigjim i avancuar i ngjyrave
 • Mundësia për të përpunuar skedarë nga mediumet e të dhënave
Kundër
 • Kurba e ndërlikuar e të mësuarit
 • Sasi e vogël ruajtjeje në renë kompjuterike

Kompania ACDSee zhvillon redaktues ndër-platformë për shikimin dhe menaxhimin e imazheve, redaktimin e videove dhe skedarët RAW. Redaktorët nga ACDSee ofrojnë shumë funksione organizative dhe mjete të dobishme në formën e shtojcave të avancuara të korrigjimit të thellë dhe ndërfaqeve plotësisht të personalizueshme.

Ndër veçoritë e dobishme, do të doja të shënoja redaktuesin e videos. Përveç mjeteve të avancuara, mund ta përdorni për të bashkëvepruar me kompjuterin tuaj - regjistroni video nga ekrani pa u larguar nga redaktori. Kjo është mjaft e përshtatshme sepse kursen shumë kohë. Për shembull, me këtë veçori, ju mund të regjistroni mësime.

2. Alternativa Creative Cloud: Affinity Photo

logo
Pro
 • Mbështetja e shtojcave
 • Më lirë se produktet e Adobe
 • Redaktimi i imazhit në shumë nivele
Kundër
 • Mungesa e mjeteve për të importuar dhe menaxhuar imazhe
 • Nuk ka korrigjim në varësi të profilit të lenteve
 • Nuk ka hapësirë ruajtëse në renë kompjuterike

Affinity Photo ofron një listë mjaft të gjerë aplikacionesh: Affinity Photo, Affinity Designer dhe Affinity Publisher. Secili prej aplikacioneve është universal dhe ka avantazhet e veta. Një tipar dallues i kësaj platforme është blerja e një versioni të licencuar menjëherë. Nuk duhet të paguani çdo muaj, si për shembull pasi skadon prova falas e Adobe Creative Cloud.

Nëse flasim për funksionalitetin mbresëlënës, deri më tani redaktori i fotografive po kryeson. Ju mund t'i retushoni në mënyrë profesionale imazhet tuaja, të kombinoni fotografi për panorama, të krijoni efekte HDR dhe të vizatoni me një shumëllojshmëri furçash. Ai përfshin gjithashtu mjete të avancuara, redaktimin e fotografive në grup, efektet e shkronjave dhe korrigjimin e shtrembërimit të lenteve.

3. Alternativa e Adobe Photoshop: Pixlr

Logoja e Pixlr
Pro
 • Mbështetje RAW
 • Një aftësi për të zgjeruar shtojcat
 • Nuk kërkon një konfigurim të fuqishëm
 • Më lirë se Photoshop
Kundër
 • Kërkon qasje të qëndrueshme në internet për t'u ekzekutuar
 • Performanca nuk është aq e mirë sa në Photoshop

Me Pixlr Editor, ju merrni mjete të ngjashme me ato të Photoshop. Po flas për mprehtësinë, turbullimin, zhurmën, nivelet, maskat dhe cilësimet e kthesave, dhe këto janë vetëm disa prej tyre. Mund të gjeni filtrat e artit që prisni, si dhe opsionet e optimizimit automatik. Pixlr ofron një grup mjetesh që përmbajnë furça, mbushje, stampa, mjete përzgjedhëse dhe shëruese. Ju mund t'i drejtoheni këtij programi një herë Prova e Photoshop-it ka mbaruar.

Shikoni më shumë rreth mënyrës së përdorimit Photoshop Pa pagesë.

4. Alternativa e Adobe Lightroom: RawTherapee

Logoja e RawTherapee
Pro
 • Me burim të hapur
 • Mbështetje RAW
 • Përpunimi i fotografive në grup
 • Korrigjimi i thellë i ngjyrave
Kundër
 • Kurba e ndërlikuar e të mësuarit
 • Disa mjete kërkojnë përmirësim

RawTherapee është një aplikacion me burim të hapur, ndër-platformë. Me një grup të gjerë veglash për modifikimin e fotografive dhe multithreading, ju mund të korrigjoni shtrembërimet, të përmirësoni ngjyrat, të rivendosni detajet në skedarët tuaj RAW dhe më shumë. Vlen të përmendet se redaktori i imazhit mbështet përpunimin e fotografive në grup, gjë që e bën atë një nga alternativat më të fuqishme të Lightroom.

Shikoni më shumë se si të merrni Lightroom falas.

5. Alternativa e Adobe Illustrator: Inkscape

Logoja e Inkscape
Pro
 • Mund të përdoret si shtesë e Illustrator
 • Aftësi të avancuara të manipulimit
 • Një numër i madh filtrash
 • Mbështetja e shtojcave
Kundër
 • Ndërfaqja e formatit të vjetër

Inkscape është një tjetër mjet falas që imiton Adobe në mënyrë të përsosur. Kutia e veglave e bën të lehtë krijimin dhe modifikimin e skedarëve grafik vektorial të shkallëzuar (SVG) me aftësi të avancuara manipulimi dhe një gamë të gjerë filtrash - funksionale dhe artistike. Ndër mjetet interesante, unë do të theksoj gradientët e rrjetit dhe zbutjen interaktive të linjave të lapsit, si dhe efektet qesharake të kontureve. Vlen të përmendet se ju mund të përdorni Inkscape si një plug-in për Illustrator.

Shiko më shumë rreth si të merrni Adobe Illustrator falas.

6. Alternativa e Adobe Premiere Pro: DaVinci Resolve

Logoja e DaVinci Resolve
Pro
 • Korrigjimi i thellë i ngjyrave
 • Mbështetje për shtojca të ndryshme
 • Mbështetje për pothuajse të gjitha formatet
Kundër
 • E komplikuar për të mësuar

DaVinci Resolve është një aplikacion profesional për redaktimin e videove. Është aq i mirë sa përdoret gjatë regjistrimit të filmave të gjatë dhe programeve televizive. I specializuar në korrigjimin e ngjyrave dhe post-prodhimin e audios, DaVinci Resolve krenohet me veçori mbresëlënëse, të tilla si redaktuesit e kurbave dhe rrotat kryesore të ngjyrave. Ai gjithashtu mbështet gjurmimin e njohjes së fytyrës, duke u dhënë përdoruesve mundësinë për të luajtur me tonet e lëkurës, ngjyrën e syve dhe buzëve.

Shiko më shumë rreth si të merrni Adobe Premiere Pro falas.

7. Alternativa e Adobe After Effects: Blender

Logoja e blenderit
Pro
 • Ndër-platformë
 • Plotësisht falas
 • Lehtë për t'u mësuar
Kundër
 • I papërshtatshëm për krijimin e efekteve vizuale profesionale

Një nga alternativat e pakta ndër-platformë me cilësi të lartë ndaj After Effects është Blender. Me ndihmën e tij, ju mund të prodhoni grafikë të animuar ultra-realiste dhe efekte vizuale 3D. Si amatorët ashtu edhe ekspertët përdorin mjetet e tyre të teksturimit, modelimit të grimcave dhe përbërjes për të krijuar vepra mahnitëse me një dimension shtesë.

Shiko më shumë rreth si të merrni Adobe After Effects falas.

Adobe CC FALAS

A i keni blerë të gjitha aplikacionet e Adobe Creative Cloud? Atëherë do t'ju duhen patjetër shtojca të ndryshme, pavarësisht nëse është një furçë për Photoshop, një paravendosje për Lightroom ose LUT për Premiere Pro. Ju mund t'i shkarkoni dhe testoni ato falas, ato do të thjeshtojnë punën dhe do të zvogëlojnë kohën e shpenzuar në postproduksion.

Shkarkoni Adobe Creative Cloud Free

provë krijuese pa renë kompjuterike

Në rast se keni dyshime për blerjen e një abonimi, merrni provën falas të Adobe Creative Cloud. Mos e humbni mundësinë për të testuar veçoritë e Creative Cloud, si dhe të gjitha aplikacionet e disponueshme me këtë abonim.

Në vend që të shkarkoni versione të programit nga burime të palëve të treta që nuk mund të besohen, është më mirë të shkarkoni Photoshop CS6 falas nga faqja zyrtare e internetit. Në këtë mënyrë ju do të shmangni dështimet e sistemit dhe problemet me ligjin.

GET 60% OFF GET 60% OFF