Macedonian Blog

Ако сте почетен фотограф или ретушер на фотографии, прочитајте ги овие статии за корисни совети за фотографија, креативни идеи, искрени прегледи на софтвер за уредување фотографии, препорачана опрема за фотографија и најновите вести за дигитална фотографија во светот. Findе најдете многу совети за уредување фотографии и видео упатства за тоа како да го олесните и попрофесионално вашиот работен тек. Дозволете им на нашите експерти да ја подобрат вашата фотографија и да направат побрзо уредување на слики во Photoshop и Lightroom.