Shkarkoni Lightroom Online

Ky Mjet Online është krijuar për fotografët / retushuesit fillestarë dhe profesionistë alternativë falas për Lightroom. Përdorni këtë Redaktor për korrigjimin e thellë ose të ngjyrave të njollave me maska, kthesa dhe filtra. Eliminoni papërsosmëritë e vogla të lëkurës duke përdorur furçat e personalizuara dhe shtoni një gradient të butë me një klikim. Provoni këtë mjet të thjeshtë para se të blini Adobe Lightroom në internet.

FAQ: Lightroom Online

A është një zëvendësim i plotë i Lightroom Online?
Jo, kjo redaktues falas fotografish është krijuar për krijuesit fillestarë, të cilët kanë nevojë për të kryer korrigjimin bazë të ngjyrave dhe retushimin gjysmë-automatik të lëkurës së fytyrës.
A mund të kryej korrigjimin profesional të ngjyrës?
Ju mund të kryeni korrigjimin e ngjyrave në vend duke përdorur maska, të vendosni filtra dhe të rregulloni ngjyrat duke përdorur një kurbë, si dhe të eleminoni puçrrat e vogla, skuqjen dhe defekte të tjera të lëkurës. Sidoqoftë, nëse jeni duke përgatitur një foto për botim ose shtypje, ne ju rekomandojmë transferojmë korrigjimin e ngjyrave tek ekspertët.
A ka një Kamera të integruar RAW?
Jo, ky zëvendësim i Lightroom Online nuk përmban modulin Camera RAW që është i disponueshëm në Adobe Photoshop.
A mund të instaloj shtojca të palëve të treta?
Po, ky zëvendësim në internet i Lightroom lejon instalimin e shtojcave të palëve të treta, përfshirë Furça Photoshop dhe madje Veprime Photoshop. Por vlen të përmendet se nuk mund të importoni Paravendosjet e dritave të lehta nga desktopi Lightroom, pasi redaktori nuk mbështet në formatet XMP dhe lrtemplate.

Adobe Lightroom Online - Truket e Videove: