Shkarkoni Illustrator Online

Ky Redaktues Grafikësh Vektor është krijuar për fillestarë dhe dizajnerë profesionistë, zhvillues të uebit dhe artistë të vizatimit dixhital dhe punojnë si falas Alternativa e Adobe Illustrator. Bëni paraqitjen e faqeve, krijimin e faqes në internet, krijimin e ilustrimeve dhe vizatimin e skicave / komike nga e para për botim ose shitje. Testoni këtë Redaktor përpara se të përdorni Adobe Illustrator Online.

FAQ: Illustrator Online

A është ky redaktor një zëvendësim i plotë për versionin Illustrator Online?
Jo, ky redaktues grafik është krijuar posaçërisht për artistë dhe dizajnerë amatorë për të cilët shpejtësia është prirje.
A punon redaktori vetëm me grafikë vektoriale?
Ky redaktor i përparuar mund të punojë me grafikë raster dhe vektorë. Mund ta përdorni për të krijuar logo ose për të punuar në hartimin e një reviste mode. Ai gjithashtu mbështet një skedar SVG.
A mund ta zëvendësoj ngjyrën e sfondit të modelit origjinal?
Po, mund ta bësh duke përdorur shtresa, duke mbivendosur një të re ose të kthehesh në hapin e nevojshëm duke përdorur historinë. Sidoqoftë, nëse jeni i ri në redaktimin e fotove, ju rekomandojmë të kontaktoni shërbimet e ndryshimit të sfondit nga FixThePhoto, në mënyrë që të shmangen probleme dhe pyetje të mëtejshme.
Si mund të vazhdoj të punoj nga vendi ku kam ndaluar?
Ruani punën tuaj në Formati i skedarit PSD. Kështu ju mund të vazhdoni të punoni nga vendi ku keni ndaluar.

Adobe Illustrator Online - Truket e Videove: