Shkarkoni Photoshop Online

Ky mjet është falas alternative për Photoshop online siguruar dhe krijuar nga zhvilluesit për të realizuar kërkesat tuaja themelore për redaktimin e imazheve. Testoni këtë mjet të thjeshtë përpara se të blini Photoshop në internet.

FAQ - Photoshop Online

A është ky një version i plotë i Adobe Photoshop online?
Jo, nuk është versioni Online Photoshop. Kjo eshte nje redaktues falas imazhesh me funksione të thjeshta të kufizuara që mund t'i përdorni në internet. Disa përdorues madje e quajnë atë një Redaktor Online Photoshop sepse ju mund të modifikoni skedarët .psd (format Photoshop), .xd dhe .raw, si dhe formate të tjera të njohura të imazheve në shfletuesin tuaj.
A duhet të regjistrohem për ta përdorur këtë mjet në internet?
Jo, mund ta përdorni këtë mjet menjëherë pasi të keni hapur këtë faqe.
Këshillat tona:
Ky mjet në internet është shumë i thjeshtë dhe nuk mund të krahasohet me Photoshop. Këshilla jonë për punë më produktive është të blini Adobe Photoshop online.
A mund ta përdor këtë mjet për qëllime profesionale?
Po, mund ta përdorni këtë mjet për punë themelore, por asgjë shtesë. Funksionaliteti i tij shtrihet çdo ditë, por funksionet e disponueshme nuk janë të mjaftueshme për të kryer retushimin profesional të fotografive dhe krijimin e faqeve në internet. Nëse nuk doni të modifikoni vetë fotot, mund të porosisni shërbim i redaktimit të fotografive nga ekspertët dhe bëjini fotot tuaja brenda disa ditësh nga 2 dollarë për foto.
A mund ta shkarkoj këtë mjet falas?
Jo, mund ta përdorni këtë mjet në internet në çdo shfletues. Për të përdorur versionin desktop në kompjuterin tuaj, duhet të shkarkoni Adobe Photoshop online në faqen zyrtare të Adobe dhe ta përdorin atë jashtë linje.

Udhëzime Photoshop Online: