Shkarko Adobe Illustrator CS6

shkarko adobe illustrator cs6

Po kërkoni lidhjen e shkarkimit të Adobe Illustrator CS6? Tani është në dispozicion për të gjithë në faqen zyrtare të kompanisë. Më shpesh, programi përdoret nga stilistë grafikë, të cilët vlerësojnë një ndërfaqe intuitive dhe duan të përdorin mjetet më të mira nga një kompani e njohur Adobe. Në këtë artikull, unë do t'ju tregoj se si ta përdorni programin në mënyrë të ligjshme dhe të sigurt. Gjithashtu, unë do të përshkruaj avantazhet kryesore të Adobe Illustrator CS6.

Punë e shpejtë dhe stabilitet . Me versionin e plotë të shkarkimit të Adobe Illustrator CS6, mund të kryeni detyrat më komplekse shpejt dhe në mënyrë efektive. Me sistemin e përparuar të Mercury Performance që mbështet llogaritjet 64-bit për Mac OS dhe Windows, ju mund të përfitoni sa më shumë nga veçoritë e dobishme që nuk ishin të disponueshme në versionet e mëparshme të programit. Për shembull, është e mundur të hapni, ruani, eksportoni skedarë të mëdhenj dhe të shikoni paraprakisht projektet tuaja.

Rritni produktivitetin tuaj dhe përdorni veçoritë tuaja të preferuara . Një ndërfaqe moderne dhe intuitive e Illustrator CS6 ju lejon të punoni në mënyrë më efikase. Tani procesi i punës u bë edhe më i drejtpërdrejtë. Nëse do të përdorni Panelin e Ngjyrave për të mostruar me saktësi ngjyrat ose aktivizuar   redaktimi inline i emrave të shtresave, mund ta bëni pa asnjë sherr. Gjithashtu, është e mundur të personalizoni shkëlqimin e ndërfaqes së përdoruesit sipas nevojave tuaja.

Merrni kontroll të plotë mbi projektin tuaj . Nëse shkarkoni Adobe Illustrator CS6, lehtë mund të shprehni kreativitetin tuaj duke përdorur veçoritë e përparuara të programit. Tani dizajnimi dhe redaktimi i veprave tuaja të artit u bë një fllad. Një motor gjurmimi i ri në Illustrator CS6 ju lejon të krijoni imazhe vektoriale të sakta ndërsa kontrolloni të gjithë procesin. Gjithashtu, është e mundur të shtoni një gradient në goditje.

Aftësia për të punuar me skedarë më të mëdhenj . Pavarësisht nëse përdorni Adobe Illustrator CS6 Mac ose versionin Windows, mund të punoni me shumë skedarë të mëdhenj njëkohësisht. Kështu, është e mundur të shmangni një gabim jashtë kujtesës. Gjithashtu, zhvilluesit kanë përmirësuar karakteristika të tilla si krijimi i modeleve të paketave, hartografia dhe grafika me format të madh.

Mbështetje HiDPI . Për të përfituar sa më shumë nga monitor për redaktimin e fotografive, Illustrator ka mbështetje amtare për ekranet me rezolucion të lartë. Mund ta provoni këtë veçori nëse përdorni Mac OS, për shembull, MacBook Pro me ekran Retina. Kështu, ju mund të punoni me elementë të mprehtë dhe të qartë UI dhe të shijoni qartësinë më të madhe të figurave të vogla në panele.

Kërkesat e sistemit Adobe Illustrator CS6

Ashtu si softuer falas Adobe, Illustrator nuk ka kërkesa të larta të sistemit. Ju mund ta instaloni këtë program edhe në një kompjuter të dobët. Pra, mos hezitoni dhe blini Adobe Illustrator.

Adobe Illustrator CS6 për Windows

Procesor Procesor me shumë bërthama Intel (me mbështetje 32/64-bit) ose procesor AMD Athlon 64
Sistemi operativ Microsoft Windows 7 me Service Pack 1, Windows 10*
RAM 2 GB RAM (rekomandohet 4 GB) për 32 bit; 4 GB RAM (rekomandohet 16 GB) për 64 bit
Hard disk 2 GB hapësirë të lirë në hard disk; kërkon hapësirë të lirë shtesë gjatë instalimit; Rekomandohet SSD
Monitoroni rezolucionin Rezolucioni i monitorit 1024 x 768 (rekomandohet 1920 x 1080) Për të përdorur hapësirën e punës Touch, duhet të keni një pajisje të aktivizuar me prekje ose monitor Windows 10 (rekomandohet Microsoft Surface Pro 3).

Adobe Illustrator CS6 për Mac

Procesor Procesor me shumë bërthama Intel® me mbështetje 64-bit
Sistemi operativ Mac OS X v10.6.8 ose v10.7
RAM 2 GB RAM (rekomandohet 8 GB)
Hard disk 2 GB hapësirë të lirë në hard disk; kërkon hapësirë të lirë shtesë gjatë instalimit; Rekomandohet SSD
Monitoroni rezolucionin Rezolucioni i monitorit 1024 x 768 (rekomandohet 1920 x 1080)

Dhurata falas

Për ta bërë punën tuaj në Adobe Illustrator edhe më efektive, unë kam përgatitur një grup ekskluziv të shkronjave falas. Ky koleksion është i përshtatshëm për të gjitha llojet e fotografive, kartave të biznesit, materialeve të ndryshme të marketingut dhe logove.

shkarko shkronja ilustruese cs6
GET 60% OFF GET 60% OFF