Shkarkimi i Adobe After Effects CS6

lidhja e shkarkimit e adobe after effects cs6

Nëse doni të përdorni Adobe After Effect CS6 por nuk dini ku ta merrni, unë do t'ju tregoj për një mënyrë të sigurt dhe të shpejtë për ta shkarkuar.

Ndjekja e kamerës 3D . After Effects CS6 ka një veçori të re të rëndësishme të efekteve vizuale - gjurmuesi i kamerës 3D që do të jetë shumë i dobishëm edhe për stilistët e grafikëve të lëvizjes. Në vend që të gjurmojë një objekt në një video të regjistruar, Gjurmuesi i Kamerave 3D gjurmon numrin e objekteve dhe rindërton pozicionin fillestar të një aparati fotografik. Pas kësaj, ajo mund të bëjë një shtresë të përshtatshme të Kameras dhe të vendosë shtresa të reja 3D në koordinatat që përputhen me objektet dhe sipërfaqet e gjetura në skenën burimore.

Një veçori e re Krijo forma nga shtresa vektor . Me këtë veçori, ju mund të importoni vektorë skedarë AI dhe EPS me logot, veprat e artit dhe modelet, pastaj t'i shndërroni ato në shtresa të formës që mund të redaktoni. Ju mund të kontrolloni ngjyrat e mbushjes dhe goditjes, modifikoni format, përdorni operatorët e formave, të tilla si Wiggle Paths dhe Wiggle Transform.

Vegla e pendës së maskës së ndryshueshme . Shkarkoni Adobe After Effects CS6 dhe do të jeni në gjendje të përdorni këtë veçori gjithashtu. Tani, ju mund të ndryshoni një rrugë të vetme për të përshtatur sipërfaqet e forta dhe të buta të skajit, për shembull, turbullimin e lëvizjes në një objekt në lëvizje. Me këtë mjet, ju gjithashtu mund të kornizoni pikat individuale në afatin kohor dhe t'i rregulloni ato duke përdorur një objekt të maskuar.

Më shumë mundësi për të punuar me pamjet DSLR . After Effects CS6 ka një efekt të ri Riparimi të qepenave të rrotullimit. Mund të analizojë videon dhe ta rregullojë atë. Puna e tij bazohet në dy algoritme të zgjedhura nga përdoruesi, Warp ose Pixel Motion, si dhe udhëzime të skanimit. Ato zgjidhen sipas këndit të kamerës me të cilën është xhiruar videoja.

Shumë efekte të integruara . Ky softuer ofron më shumë se 80 efekte të reja të integruara, përfshirë CycoreFX HD Suite që mbështet ngjyrën 16-bit-për-kanal. 35 efekte të ofruara nga After Effects CS6 mbështesin përpunimin me pikë lundruese 32-bit.

Efekte të reja që nuk ishin të lidhura me After Effects më parë . Këto efekte përfshijnë Cross Blur, Neutralizer Color, Kernel, Threads, Environment, Rainfall, Snow Snow, Block Load, Plastic, Line Sweep, WrapoMatic dhe Overbrights. Disa përmirësime janë bërë gjithashtu, duke përfshirë mbështetjen për mjegullimin e lëvizjes dhe dritat 3D të përbërjes në efektet e rëndësishme CycoreFX.

Kërkesat e sistemit Adobe After Effects CS6

Sistemi operativ Windows: Microsoft Windows 7 me Service Pack 1, Windows 8 dhe Windows 8.1. Shihni FAQ CS6 për më shumë informacion në lidhje me mbështetjen e Windows 8. Mac OS: macOS v10.6.8, v10.7, v10.8, ose v10.9
Procesor Procesor Intel me shumë bërthama me mbështetje 64-bit
RAM Minimumi 8 GB (rekomandohet 16 GB)
Kartë grafike 2 GB GPU VRAM
Hapësirë në hard disk 5 GB hapësirë të disponueshme në hard disk

After Effects është një mjet profesional për krijimin e efekteve speciale që kërkon specifikime serioze nga kompjuteri juaj pasi ngarkesat në të do të jenë mjaft të larta. Për shkarkimin e Adobe After Effects CS6, keni nevojë për një kompjuter nga një segment me çmime të larta ose një lojërash. Nëse përdorni një kompjuter të dobët për të punuar, programi do të funksionojë me ndërprerje ose do të ndalet plotësisht në mes të procesit.

Dhurata falas

Para se të punoni në efekte speciale, duhet të bëni korrigjim cilësor të ngjyrave. Unë preferoj ta bëj me LUT. Në këtë mënyrë, do të keni mundësi ta bëni atë me disa klikime. Shkarkoni grupin tonë falas të LUT për vlerësimin e ngjyrave.

shkarkoni pas efekteve cs6 luts
GET 60% OFF GET 60% OFF