Shkarkim Falas i Adobe Photoshop për Windows 10

Adobe Photoshop

 • Rank
  (5/5)
 • Vlerësime: 1785
 • Licenca: 20,99 dollarë në muaj
 • Shkarkime: 20 mijë
 • Versioni: 23.1
 • E përputhshme: Win / Mac / iPadOS

Po kërkoni lidhje të sigurta të shkarkimit të Adobe Photoshop Free For Windows 10? Mësoni më shumë rreth mënyrave falas dhe ligjore për të shkarkuar programin në 2022.

Photoshop është një program i avancuar për redaktimin e imazheve. Përdoret kryesisht për të manipuluar imazhe, për të bërë vepra arti, për të retushuar foto, produkte grafike, e kështu me radhë. Softueri ka shumë përfitime ndaj programeve të tjera. Photoshop ka një ndërfaqe shumë miqësore për përdoruesit. Kjo është arsyeja kryesore pse kaq shumë njerëz përdorin Photoshop.

adobe Photoshop shkarko falas për ndërfaqen Windows 10

Krijoni imazhe të bukura, grafika, piktura artistike dhe arte të tjera 3D në iPad dhe desktop me softuerin më të fuqishëm të fotografisë dhe grafisë dixhitale në tokë. Nëse vetëm mund ta ëndërroni, Photoshop mund ta bëjë atë. Mësoni më shumë rreth këtij mjeti të mrekullueshëm. Mësoni rreth kuptimit dhe historisë së tij. Shikimi, redaktimi dhe krijimi i fotove në çdo pajisje.

Software të ngjashëm

 • logo rawtherapee
  RawTherapee
  Falas
 • logoja e fotoscape
  PhotoScape
  Falas
 • logo gimp
  GIMP
  Falas
 • logo krita
  Krita
  Falas
 • logo digikam
  digiKam
  Falas
GET 60% OFF GET 60% OFF