Shkarkoni Adobe Photoshop Elements 14

Nëse doni të përdorni të gjitha aftësitë e Photoshop Elements dhe ta bëni atë ligjërisht, pa instaluar Përmbajtja e Photoshop Elements ose tastierë, zbuloni mënyrën e besueshme për të shkarkuar shkarkimin e Adobe Photoshop Elements 14.

elemente adobe photoshop 14 shkarko

Ekrani fillestar i dobishëm. Photoshop Elements është një program miqësor për përdoruesit për redaktimin e imazhit. Nuk do të jetë e vështirë të gjesh të gjitha mjetet e kërkuara dhe të fillosh të redaktosh fotografi. Tani, mund të importoni fotografi me një klik dhe të punoni me opsionet e Krijimit automatik. Organizatori, Redaktuesi i Fotos dhe Video (Elementet Premiere) janë gjithashtu të pranishëm. Shtë e mundur të lëvizni poshtë për të qenë në gjendje të shikoni të gjitha tiparet. Ajo gjendet në pjesën e sipërme të ekranit. Në rast se keni nevojë të ekzaminoni mësimet në internet, gjeni ato përmes një shirit kërkimi.

Organizues i shkëlqyer. Organizuesi në Elementet 14 do të rendisë bibliotekën e fotografive të përdoruesit, duke i kategorizuar fotografitë në grupe të tilla si Vendet, Ngjarjet dhe Njerëzit përmes mënyrave inteligjente. Krahasuar me Elementet 13, të gjitha këto grupe u zgjeruan. Një tipar tjetër i spikatur është njohja e fytyrës. Gjatë testimit, organizatori ishte në gjendje të njihte fytyrat nga një numër i madh i të shtënave të dasmës dhe e bëri atë në një nivel më të avancuar sesa ai në versionin e mëparshëm të Elementeve.

Ndryshime të shpejta. Redaktuesi i figurës në Adobe Elements 14 është i ndarë në tre mënyra: i shpejtë, i drejtuar dhe ekspert. Për më tepër, ekziston eLive që ofron një larmi udhëzuesish të nivelit të lartë në internet. Këto tre mënyra kanë për qëllim nivele të ndryshme aftësish. Modaliteti i Shpejtë ofron menutë, cilësimet, rregullimet standarde të tonit dhe efektet që aplikohen brenda një klikimi.

Funksioni Smart Looks. Adobe Photoshop Elements 14 shtoi "Smart Looks" në përzgjedhjen e tij prej afërsisht 50 efektesh të dobishme. "Look Look" zgjedh pesë efekte nga një bibliotekë prej më shumë se 2500, në bazë të analizimit të një fotografie në dorë.

Shikimi i përmirësuar i figurës. Tani, thjesht duke lëvizur kursorin mbi njërën nga opsionet e sugjeruara, përdoruesi mund të shohë menjëherë se si do të ndryshojë fotografia pas aplikimit të rregullimeve. Për të aplikuar veprimin, thjesht klikoni në ikonën.

Cilësimet shtesë. Në Elementet 14, është e mundur të krijoni kartolina, kalendarë, kolazhe fotografish, shfaqje me rrëshqitje, të printoni zarfa dhe etiketa, të krijoni albumet tuaja fotografike, të postoni fotografitë në rrjetet sociale (shkëmbim), etj. Modele të gatshme do të lehtësojë shumë punën për ata që nuk i kuptojnë hollësitë e projektimit dhe veçoritë teknike të shtypjes.

Kërkesat e sistemit - Windows

OS: Microsoft Windows 7 me Service Pack 1, Windows 8 ose Windows 10 (versionet 32-bit do të instalohen në sistemet 32-bit; versionet 64-bit do të instalohen në sistemet 64-bit)
RAM: 2 GB RAM
Disk space: 5 GB hapësirë të disponueshme në hard disk (kërkohet hapësirë shtesë e lirë gjatë instalimit)
Screen: Rezolucioni i ekranit 1024x768 (në faktorin e shkallës 100%)
CPU: 1.6 GHz ose procesor më i shpejtë me mbështetje SSE2

Kërkesat e sistemit - Mac

OS: Mac OS X v10.9 ose v10.10
RAM: 2 GB RAM
Disk space: 5 GB hapësirë të disponueshme në hard disk (kërkohet hapësirë shtesë e lirë gjatë instalimit)
Screen: Rezolucioni i ekranit 1024x768 (në faktorin e shkallës 100%)
CPU: Procesor 64-bit me shumë bërthama Intel

Siç mund ta shihni, Adobe Photoshop Elements 14 ka kërkesa mjaft të ulëta të sistemit. Pra, në rast se nuk zotëroni kompjuterin më të fuqishëm, mund të merrni këtë redaktues fotografish.

Dhurata falas

Nëse dëshironi që fotografitë tuaja të fitojnë një dhunti unike kur i redaktoni në Ps Elements, merrni këtë paketë veprimesh falas.

Shkarkoni Veprimet Falas Mat për t'i bërë fotografitë e portreteve, të porsalindurve, të dasmave dhe të çifteve më të buta dhe më të ajrosura, për të shtuar një prekje romantike në pak sekonda. Këto veprime në Photoshop rrisin shkëlqimin dhe rrisin pak ngopjen.

pako falas për fotografi portreti
Get 40% OFF Get 40% OFF