Shkarkimi i Adobe Illustrator për Mac

Adobe illustrator për shkarkim në mac

Po kërkoni Adobe Illustrator për Mac për të punuar me grafikë vektoriale dhe më pas ndani rezultatet tuaja në internet ose në një formë të shtypur? Mësoni në lidhje me një mënyrë ligjore dhe të sigurt për të marrë këtë softuer të fuqishëm.

Ndërfaqe e personalizueshme . Mac Illustrator ju lejon të ndryshoni pozicionin e dritareve, paneleve dhe mjeteve, kështu që ju mund të krijoni mjedisin më të përshtatshëm për punën tuaj. Për më tepër, është e mundur të krijoni një UI krejtësisht të re, e cila është një veçori që disa redaktues grafikë mund të mburren dhe të kthejnë gjithçka në gjendjen fillestare nëse është e nevojshme.

Qasje në një gamë të gjerë aktivesh krijuese . Duke përdorur Adobe Illustrator Mac, ju keni mbi 90 milion fotografi, video, grafikë, shabllone dhe përmbajtje të tjera krijuese në dispozicionin tuaj. Të gjithë artikujt janë rregulluar me kujdes në Adobe Stock. Falë një koleksioni kaq të pasur të pamjeve me cilësi të lartë, ju jeni të detyruar të gjeni diçka të përshtatshme për projektin tuaj të veçantë.

Mbështetje e paravendosur . Njerëzit, të cilët planifikojnë të blini Adobe Illustrator, thonë se u pëlqen që ky program përmban paravendosje të gatshme, kështu që ata mund të fillojnë të krijojnë një projekt nga një faqe bosh në vend që të përdorin shabllone. Nuk ka kufizime në lidhje me personalizimin e paravendosjeve, që do të thotë se mund të ndryshoni emrin, orientimin, numrin e tabelave të artit, etj.

Plotësisht i shkallëzuar . Illustrator për Mac ndjek një qasje të ndryshme ndaj grafikës në krahasim me produktet e ngjashme. Këtu grafika bazohet në ekuacionet matematikore në vend të pikselave të ruajtur, gjë që rezulton në linja të qarta dhe të mprehta që mund të printohen në çdo dimension. Profesionistët zgjedhin këtë softuer sepse mund të jenë të sigurt se zgjidhja e grafikës së tyre nuk është prishur në procesin e punës. Kjo do të thotë më shumë shkathtësi gjatë dizajnimit të multimedias.

Krijimi i skedarëve në madhësi të menaxhueshme . Adobe Illustrator Mac krijon skedarë me madhësi relativisht të vogla dhe nuk do të ketë probleme kur vendosni t'i ndani ato me email. Për më tepër, skedarë të tillë kompakt janë mjaft tolerant ndaj burimeve, që do të thotë mungesë e ngrirjes gjatë përpunimit. Nëse keni nevojë të sinkronizoni modele të shumta me cloud ose t'i ndani ato në faqe për ndarjen e fotografive, mund ta përballoni detyrën në një mënyrë të shpejtë.

Aftësia për të punuar në imazhe të shumta njëkohësisht . Versioni i Illustrator Mac tejkalon programet e tjera nga kjo vend duke lejuar projektuesit të punojnë me disa tabela arti në të njëjtën kohë. Kjo tingëllon si një opsion i mirë për të përshpejtuar rrjedhën tuaj të punës dhe për të qëndruar më produktiv kur ka imazhe të shumta në një stil të ngjashëm që mund të trajtohen në mënyrë identike.

Kërkesat e sistemit Adobe Illustrator për Mac

Procesor Procesor Intel me shumë bërthama me mbështetje 64-bit
RAM 4 GB (rekomandohet 16 GB)
Sistemi Operativ versioni macOS 10.13 (Sierra e Lartë), 10.12 (Sierra)
Hapësirë në hard disk 2 GB (kërkohet hapësirë e lirë shtesë gjatë instalimit)
Monitoroni rezolucionin Ekran 1024 x 768 (rekomandohet 1920 x 1080)

Për të ekzekutuar dhe përdorur me sukses Illustrator Mac, kompjuteri juaj duhet të plotësojë disa specifikime teknike. Kontrolloni nëse specifikimet e pajisjes tuaj plotësojnë ato të listuara më sipër dhe nëse gjithçka është në rregull, filloni ta përdorni këtë program për projektet tuaja të projektimit.

Dhurata falas

Nëse koha është shqetësimi juaj më i madh dhe dëshironi ta bëni punën tuaj sa më efikase, rekomandoj që të shkarkoni shkronja për Ai. Unë kam mbledhur disa opsione falas, të cilat mund të nisin rrjedhën tuaj të punës krijuese.

paketa e shkronjave falas për adobe illustrator

Nëse përpiqeni të krijoni dizajne interesante dhe cilësore në programin Adobe Illustrator për Mac, patjetër që duhet të shtoni një font profesional në veglën tuaj. Hidhini një vështrim më të afërt këtij grupi dhe zgjidhni fontin që përkon në mënyrë të përkryer me projektin tuaj aktual. Ka shkronja moderne, të shkrimit dhe të shokuar, kështu që ju jeni të sigurtë se do të zgjidhni diçka të përshtatshme për detyrën.

creative cloud all special offers creative cloud all special offers