Çarje Hotspot Shield

hotspot shield crack logo
Pse Hotspot Shield Crack është kaq popullor? U lançua në 2005 dhe u bë një nga më të respektuarit dhe më të besueshmit Shërbimet VPN. Shtë i lehtë për t’u përdorur, i shpejtë dhe ka servera në të gjithë globin.

Hotspot Shield ka servera të shumtë që u lejojnë përdoruesve të kenë qasje me shpejtësi të lartë në përmbajtje në të gjithë botën. Pasi të jeni lidhur, shërbimi gjen automatikisht serverin optimal VPN. Sidoqoftë, një përdorues mund të bëjë një zgjedhje të pavarur dhe të specifikojë vendin e preferuar të serverit. Bandwidth i pakufizuar dhe Proxy Transparent Enhancing Performance (TPEP) lejojnë të injoroni humbjen aksidentale të paketave të të dhënave dhe minimizoni vonesën e një lidhjeje të re.

Hotspot Shield Karakteristikat:

hotspot shield crack interface
Uebsajtet e zhbllokuara
Kolegjet, bibliotekat dhe zyrat zakonisht kufizojnë aksesin në platformat e mediave sociale si Facebook, YouTube dhe Twitter. Me crack Hotspot Shield, ju mund të anashkaloni filtrat dhe firewalls dhe të vizitoni të gjitha faqet e internetit që dëshironi kudo që të jeni.
Adresa IP e fshehur
Hakerat, djemtë inteligjentë të IT ose institucione të tjera mund të shfrytëzojnë adresën tuaj IP për të spiunuar aktivitetin tuaj të Internetit ose vendndodhjen tuaj. Meqenëse ato zbulojnë adresën tuaj IP, ata mund të vjedhin të dhënat tuaja personale si detajet e kartave të kreditit, llogaritë bankare, etj. Nëse shkarkoni Hotspot Shield dhe aktivizoni aplikacionin, mund të fshehni hapat tuaj në internet duke zgjedhur një vendndodhje të serverit tjetër VPN.
Anti-Malware VPN
Ndryshe nga versioni Hotspot Shield Premium Crack, edicioni zyrtar ofron jo vetëm karakteristika të besueshme të sigurisë VPN, por gjithashtu përmirëson ndjeshëm mbrojtjen e përdoruesve nga malware. Aplikacioni monitoron faqen e internetit dhe informon një përdorues se platforma është pa malware. Në rast se faqja në internet përmban ndonjë virus, aplikacioni e bllokon atë, duke parandaluar që pajisja juaj të infektohet.
Rritja e Sigurisë Online
Plasa e Hotspot Shield Crack lejon përdoruesit të ndjehen të sigurt ndërsa surfojnë në rrjetë. Meqenëse shërbimi ofron kriptim të fortë dhe karakteristika të tjera të sigurisë, mund të jeni i sigurt se të gjitha të dhënat tuaja personale së bashku me detajet e kartës së kreditit, llogaritë në internet dhe fjalëkalimet janë të sigurta.

Kërkesat e sistemit

Dritaret Microsoft Dritaret 7 ose më vonë
Mac OS Mac OS 10.12 "Sierra" ose më vonë
Android Android 5.0 "Lollipop" ose më vonë
iOS iOS 10.1 ose më i ri

Dritaret Hotspot Shield

Filename: HotspotShield-9.8.5-plain-773-plain.exe (shkarko)
Filesize: 17.2 MB

Mac Hotspot Shield

Filename: HotspotShield.dmg (shkarko)
Filesize: 22,1 MB

Android Hotspot Shield

Filename: HotspotShield.apk (shkarko)
Filesize: 8,9 MB

iOS Hotspot Shield

Filename: avast sigurisë.ipa (shkarko)
Filesize: 83,7 MB

Julia Newman

Hi there, I'm Julia Newman - a professional blogger, read more

Përmbajtja:
creative cloud all special offers creative cloud all special offers