Crack CyberGhost

logo e plasaritjes në internet
Pse Craber CyberGhost VPN është një nga kërkesat më të njohura në lidhje me VPN? Kjo sepse CyberGhost ka më shumë se 5900 serverë në më shumë se 90 vende dhe mbi 30 milion përdorues, si dhe qendrën e ruajtjes dhe përpunimit të të dhënave NoSpy.

Vetëm specialistët e shërbimit kanë qasje në serverat, gjë që siguron mbrojtje të besueshme të të dhënave nga pirateria dhe ndërhyrjet e palëve të treta. Kompania ka zhvilluar aplikacione për sisteme të ndryshme operative, duke përfshirë pajisjet mobile (Windows, Linux, macOS, iOS, Android), sistemet TV (Amazon Fire, Fire Stick, Android TV) dhe routerët.

Përveç kësaj, deri në 7 pajisje mund të lidhen në të njëjtën llogari të CyberGhost VPN njëkohësisht, gjë që është e pamundur nëse përdorni CyberGhost cracked versionin. Përveç kësaj, zhvilluesit ofrojnë shtesa falas për shfletuesit e njohur - Google Chrome dhe Firefox.

Ai u siguron përdoruesve 8 servera në 4 shtete (Gjermani, Hollandë, Rumani dhe SH.B.A.).

Karakteristikat e VPN CyberGhost:

ndërfaqja e plasaritjes në internet
Politika e rreptë e mosregjistrimit
Shumë ofrues të VPN pretendojnë se përdoruesit e tyre nuk kanë nevojë të regjistrohen për të përdorur shërbimin. Sidoqoftë, nëse studioni me kujdes Kushtet e Shërbimit të tyre, do të kuptoni se nuk është e vërtetë. Shumë Shërbimet VPN regjistroni të dhënat tuaja por CyberGhost nuk i bën.
Shkyç transmetimin
Shërbimet e transmetimit bëjnë gjithçka që munden për të bllokuar adresat IP të serverave VPN dhe për të kontrolluar hyrjen në përmbajtjen e tyre. Sidoqoftë, VPN Ghost vazhdimisht provon se sa funksional është shërbimi i tij në praktikë. Ky shërbim me të vërtetë siguron qasje në çdo përmbajtje që ju nevojitet.
Vetë DNS
Kur jeni në internet, ofruesi i Internetit ju jep serverin e tij DNS. Nuk është e mirë për privatësinë tuaj. Sidoqoftë, ju mund ta zgjidhni me lehtësi këtë problem duke ndryshuar thjesht DNS. CyberGhost ka DNS-në e vet që mund ta përdorni.
Një nivel i lartë i kriptimit
Serverët janë konfiguruar dhe optimizuar për mbrojtjen maksimale të lidhjes, pavarësisht nga lloji i pajisjes tuaj. Për shembull, kur lidhet nga iPhone, CyberGhost përdor metodën e kriptimit vendas IKEv2. Nëse përdorni VPN në Raspberry PI me Linux në bord, përdoret OpenVPN.

Kërkesat e sistemit

Procesori Procesor PC 1 GHz 32-bit (x86) ose 64-bit (x64)
RAM 2 GB (në varësi të sistemit tuaj operativ Windows)
Magazinimi 310 megabajt hapësirë për disk të lirë (280 MB më pak, nëse Microsoft. NET 4.6 është instaluar tashmë)
Rezolucioni i ekranit 1024 x 600-piksel, Ngjyra e Lartë ose Ngjyra e Vërtetë

Windows CyberGhost

Emri i skedarit: CyberGhost_7.3.7.4778.exe (Shkarko)
Filesize: 118 KB

Mac CyberGhost

Emri i skedarit: CyberGhost-7.1.0.92.pkg (Shkarko)
Filesize: 41.3 MB

Android CyberGhost

Emri i skedarit: CyberGhost.apk (Shkarko)
Filesize: 26 MB

iOS CyberGhost

Emri i skedarit: CyberGhost.ipa (Shkarko)
Filesize: 112.4 MB

Julia Newman

Hi there, I'm Julia Newman - a professional blogger, read more

Përmbajtja:
creative cloud all special offers creative cloud all special offers