Shkarkimi i Adobe Photoshop për Windows 7

Nëse jeni ende duke përdorur Windows 7 dhe doni të përfitoni nga aftësitë e Photoshop, gjeni mënyrën e sigurt për shkarkimin e Adobe Photoshop për Windows 7.

shkarko adobe photoshop për Windows 7

Ekziston një sërë mjetesh për të krijuar modele të klasit të parë. Photoshop përfshin një grup të gjerë karakteristikash dhe mjetesh të para-instaluara. Për më tepër, ju mund të diversifikoni rrjedhën tuaj të punës me shtesa të shumta shtesë.

Softuer i fuqishëm për redaktimin ose manipulimin e fotografive. Pavarësisht nëse imazhi juaj është nënekspozuar ose dëshironi të vendosni një fotografi mbi një tjetër, potenciali i Photoshop është i pakufizuar. Evenshtë madje e mundur të lani ngjyra të veçanta për t'i dhënë fotografive tuaja një pamje të veçantë dhe tërheqje vizuale.

Aftësia për të punuar me formate të shumta imazhi. Softueri Photoshop mbështet të gjitha formatet më të zakonshme të skedarëve, kështu që nuk keni nevojë të shkarkoni shtojca shtesë. Për më tepër, nuk ka nevojë të kaloni midis redaktuesit e fotografive ndryshëm. Mund të kryeni të gjitha redaktimet në një softuer.

Aftësia për të punuar me shtresa video ose animacioni. Përveç aftësive të përparuara të redaktimit të imazhit, Adobe Photoshop mund të punojë me video dhe animacione. Ju mund të redaktoni korniza individuale të videos ose animacionit.

Një numër i madh mësimesh. Shumë retushues, stilistë, zhvillues të uebit dhe artistë përdorin Adobe Photoshop si mjetin e tyre kryesor, dhe shpesh ata duan të ndajnë përvojën e tyre. Prandaj, mund të gjeni shumë Mësime Photoshop, kurse, forume aktive dhe blogje trajnimi.

Magazinimi i integruar në re. Ju mund të sinkronizoni dhe aksesoni skedarët e nevojshëm nga kompjuterë të ndryshëm që janë në qytete dhe vende të ndryshme. Adobe ofron shumë plane, duke filluar nga 20 GB deri në 10 TB ruajtje në re.

Kërkesat e sistemit Adobe Photoshop për Windows 7

Kërkesat e sistemit

OS: Windows 7
RAM: 2 GB ose më shumë (rekomandohet 8 GB)
Disk space: 3.1 GB ose më shumë hapësirë të disponueshme në hard disk për instalim 64-bit
Screen: Ekran 1280 x 800 në shkallëzim 100% UI me ngjyrë 16-bit
CPU: Procesor 2 GHz ose më i shpejtë që mbështet 64-bit

softuer falas Adobe nivelit tjetër profesional, Photoshop ka kërkesa relativisht të arsyeshme të sistemit. Kjo do të thotë që ju mund ta përdorni këtë softuer të redaktimit të fotografive edhe në një kompjuter me rreze të mesme. Kërkesat minimale të sistemit janë të mjaftueshme për të ekzekutuar Photoshop. Sidoqoftë, nëse përdorni një kompjuter të dobët, mos prisni që programi të funksionojë pa probleme gjatë procesit të redaktimit të fotografisë.

Dhurata falas

Për punë më efektive në Photoshop, mund të përdorni Veprimet në Photoshop që mund të lëmojë automatikisht lëkurën, të korrigjojë ngjyrat, të zbardhë dhëmbët, të aplikojë përbërjen dixhitale, etj. Shkarkoni këtë koleksion të veprimeve Ps për portrete pa pagesë dhe filloni të përmirësoni imazhet tuaja menjëherë larg

Paketë për Portrete

pako falas për portret

Ky është një grup i veprimeve më të dobishme që mund të përdorni për përmirësimin e portreteve. Provojini të gjitha për të lehtësuar rrjedhën e punës të retushimit të imazhit tuaj.

Get 40% OFF Get 40% OFF