Acrobat Pro DC Falas

Acrobat Pro DC (15.0)

 • Gradë
  (4.5/5)
 • Shqyrtime: 254
 • Licenca: Version provë
 • Shkarkime: 2.7k
 • Versioni: DC
 • E pajtueshme: Mac / Win

Acrobat Pro DC free është një aplikacion standard ndërkombëtar për shikimin, nënshkrimin dhe komentimin e dokumenteve PDF. Harrojeni grumbujt e dokumenteve të letrës me Acrobat Pro DC, një version i ri i programit më të mirë për punën me skedarët PDF.

ndërfaqe acrobat pro dc

Përfitimet e Acrobat Pro DC Free

 • E përshtatshme për çdo shfaqje
 • Ndërfaqja intuitive
 • Krahasimi i lehtë i dy skedarëve individualë
 • Aksesi në dokumente inteligjente
 • Funksionalitet i azhurnuar
 • Mundësia për të ndarë dokumente
 • Shndërrimi i skedarit në formate të ndryshme

FAQ:

 • Çfarë përfshin versioni i provës Acrobat Pro DC?

Prova Falas Adobe Acrobat Pro ofron versionin më të fundit të programit së bashku me funksionalitetin e plotë. Gjithashtu, ju merrni shërbime Cloud Document për të hyrë në aftësitë premium nga smartphone.

Ju do të jeni në gjendje të kryeni konvertimin e skedarit në PDF dhe t'i eksportoni ato si dokumente të personalizuara të Microsoft Office nga shfletuesi ose telefoni. Përdorni tabletën tuaj Android ose iPad për modifikimin e tekstit dhe fotografive, plotësimin, nënshkrimin dhe dërgimin e formave me plotësimin automatik të veçantë.

Për më tepër, ju mund të merrni dokumente të nënshkruara nga përdorues të tjerë, të lexoni dhe kontrolloni komentet. Ky program do të shërbejë si një vend i shkëlqyeshëm për ruajtjen dhe ndarjen e skedarëve në internet.

 • Nëse një student vendos të blejë programin pas provës, ai / ajo do të marrë një zbritje?

Po, mësuesit dhe studentët mund të marrin një zbritje prej 60% në të gjithë grupin e aplikacioneve Creative Cloud.

 • Çfarë saktësisht mund të marr pasi të regjistrohem në Acrobat DC?

Me një pajtim mujor të paguar në versionet me burim të hapur Adobe Acrobat Pro DC ose Acrobat Standard DC, ju mund të përfitoni nga secili prej programeve dhe të gjitha azhurnimet e reja pa pagesa shtesë.

Shërbimet Adobe Document Cloud ju japin një mundësi për të përdorur funksione të përparuara në aplikacionin celular Acrobat Reader dhe thjeshtoni punën tuaj me dokumente PDF nga një smartphone.

 • A ofron Adobe mjete për të ndihmuar departamentet e IT me vendosjen e ndërmarrjeve?

Po, shumë shërbime dhe mjete të Acrobat DC mund të përdoren për të optimizuar vendosjet e ndërmarrjeve dhe për të ndihmuar në menaxhimin e kostove të IT. Për më shumë informacion, shkoni te burimet e sigurisë faqe.

 • A është e mundur të kontaktoni ndihmën e klientit duke qenë në një periudhë prove falas?

Nëse keni probleme me provën falas të Acrobat, shkoni në faqen e internetit të Adobe. Aty do të merrni ndihmë nga specialistët dhe do të gjeni udhëzime, diskutime dhe këshilla të dobishme. Marr mbeshtetje teknike.

 • A mund të vazhdoj të përdor Adobe Acrobat Reader kur jam në provë falas të Acrobat Pro?

Fillimisht, Acrobat Pro DC zgjidhet si një shikues PDF. Ndryshojeni atë në Reader duke aktivizuar Reader DC dhe duke klikuar Redakto & gt; Preferencat & gt; Gjeneral Pastaj zgjidhni opsionin "Zgjidh si Manual i Mbrojtjes së PDF" dhe ndiq udhëzimet në sit.

 • Cilat janë kërkesat minimale të sistemit që Acrobat DC të funksionojë mirë?

Gjeni karakteristikat teknike të softuerit në seksionin specifik në faqen e internetit. Kontrolloni informacionin rreth Kërkesat e sistemit.

Rreziqet e përdorimit të versionit të krisur të Acrobat Pro DC Free

Shumë përdorues nuk e dinë se çfarë do të ndodhë pasi të zgjedhin "Shkarkim falas Adobe Acrobat Pro" në burime dhe përrua të ndryshëm.

Softueri Pirate është i paligjshëm

Instalimi i Acrobat Reader Pro pa një përrua ose një burim jo i besueshëm, një person mund të bëhet lehtësisht viktimë e kriminelëve në internet. Me ndihmën e programeve të tilla, ata marrin informacion në lidhje me llogaritë bankare, kartat dhe qasjen në kuletat virtuale.

Softueri Pirate është Rreziku i Mundshëm

Përveç faktit që Acrobat Pro DC i hakuar ndonjëherë përmban viruse, procesi i shkarkimit gjithashtu mund të shkaktojë vështirësi. Ju ose duhet të dërgoni mesazhe SMS ose të paguani për zbërthimin ose shkarkimin, për të kaluar nëpër shumë banderola.

Përveç kësaj, rekomandohet të instaloni një antivirus të mirë paraprakisht (pasi faqe të tilla mund të përpiqen të infektojnë sistemin tuaj me një virus para se të shkarkoni programin).

Shtë më mirë të përdorni versione ligjore Adobe Acrobat Standard ose DC dhe të jeni plotësisht të sigurt në sigurinë tuaj dhe sigurinë e të dhënave me të cilat duhet të merreni. Vizita në faqet e paverifikuara është e ngjashme me hapjen e skedarëve të bashkangjitur në postën elektronike nga dërguesit e panjohur.

Një program i licencuar nuk është i barabartë me një program të paguar

Necessaryshtë e nevojshme të kuptohet një gjë e thjeshtë: softueri i licencuar nuk paguhet domosdoshmërisht.

Ekzistojnë një numër i madh i aplikacioneve falas dhe 100% ligjore të përshtatshme për një gamë të gjerë detyrash.

Shumë shpesh, është më lehtë të gjesh aplikacione të tilla sesa të kërkosh në rrjet çelësa dhe të shkarkosh falas Adobe Acrobat Pro, duke e ekspozuar kompjuterin tënd në rrezik.

Softueri Pirate Çon në Konsum të Pakontrolluar

Kur njerëzit shpesh përdorin produkte me cilësi të lartë që kanë marrë absolutisht falas, ata fillojnë të rimendojnë vlerat. Njerëzit nuk e vlerësojnë atë që kanë sepse nuk janë të kufizuar në asgjë.

Marrja e Adobe Acrobat Pro DC ose ndonjë program tjetër i ligjshëm, njerëzit fillojnë të vlerësojnë atë që përdorin. Interesante, sa më i lartë çmimi i blerjes, aq më i mirë është qëndrimi ndaj produktit. Sigurisht, ka përjashtime që lidhen me monopolin e prodhuesit, por këto janë raste mjaft të rralla.

Produkti i mirë ka nevojë për mbështetje

Blerja e një produkti të mirë, ju inkurajoni përmirësimin e mëtejshëm të tij. Nëse shkarkoni falas Acrobat Pro të shkarkuar, nuk mund të flasim për asnjë lloj azhurnimi. Zhvilluesi mbështet dhe përmirëson produktin tuaj vetëm për sa kohë që ka para për të. Shumë përdorues nuk e kuptojnë atë, por procesi i krijimit dhe zhvillimit të ndonjë programi është punë e vështirë, e cila përfshin shumë njerëz që gjithashtu duan të paguhen.

3 Alternativat më të mira falas Acrobat

Në rast se nuk e konsideroni përdorimin e provës Adobe DC Pro ose blerjen e softuerit fare, pse të mos provoni alternativa falas dhe të besueshme?

1. Elementi PDF

Acrobat Reader Pro Pdfelement alternativ falas
Pro
 • Redaktimi i përmbajtjes
 • OCR (njohja e karaktereve optike)
 • Nuk ka nevojë të paguani çdo muaj, ju e blini programin një herë e përgjithmonë
Kundër
 • Nuk ka mundësi për të ndryshuar temën / ngjyrën e softuerit

PDFelement është një alternativë e shkëlqyeshme për Adobe Acrobat Pro. Me ndihmën e funksionalitetit të disponueshëm, ju do të jeni në gjendje të krahasoni, modifikoni, komentoni, nënshkruani, siguroni dhe shndërroni dokumentet në PDF. Softueri mund të shërbejë gjithashtu si një lexues i dobishëm dhe një mjet për të mbajtur shënime.

2. Konvertuesi PDFMate PDF

lexues akrobat pro alternativë falas pdfmate
Pro
 • Mund të shndërrojë PDF-të në formate të shumta skedarësh
 • Shndërrimi i skedarëve të skanuar në ato të personalizueshëm falë OCR të integruar
Kundër
 • Pak tipare PDF

Këtu është një tjetër alternativë falas Acrobat Pro DC me një grup funksionesh të kënaqshme. Ju mund të ktheni lehtësisht skedarët PDF në formate Text, Word, JPG, EPUB, HTML dhe SWF në Mac OS. Për më tepër, me funksionin OCR, ju mund të konvertoni një dokument të skanuar PDF. Përshtatja e skedarit dhe konvertimi i grupeve gjithashtu mbështeten.

3. PDFescape

lexues akrobat pro alternativë falas pdfescape
Pro
 • Mund të përdoret si lexues PDF me faqeshënues
 • Një aftësi për të krijuar forma
Kundër
 • Versioni në internet vendos kufizime në madhësinë e skedarit të ngarkuar
 • Disa funksione konvertimi funksionojnë në mënyrë jo të duhur

Ekzistojnë dy versione të PDFescape. I pari është softuer i mundësuar në internet për shikimin dhe redaktimin e skedarëve PDF. E dyta është një version i plotë për përdoruesit e desktopit. Unë do t'i jepja përparësi këtij të fundit për konvertimin, leximin dhe redaktimin e PDF-ve.

Shkarkoni Acrobat Pro DС falas

adobe acrobat standard shkarko pa pagesë

Adobe (Acrobat) Reader është programi më interesant dhe më popullor për leximin dhe shtypjen e dokumenteve në * .pdf (Adobe Portable Document Format). Adobe (Acrobat) Reader ju lejon të kryeni të gjitha veprimet themelore kur punoni me dokumente të tilla: lexoni, kopjoni, zmadhoni dhe zvogëloni, shtypni, ndryshoni orientimin e faqeve dhe më shumë. Shkarkoni provë falas të këtij programi Adobe dhe shijoni shpejtësinë dhe lehtësinë e menaxhimit të skedarëve PDF.

GET 60% OFF GET 60% OFF