Rishikimi i Softuerit të Projektimit Visme Online 2021

Visme
 
(4.5/5)
Platformat: Çdo me mbështetje të shfletuesit
Çmimi: Falas ose nga 15 dollarë në muaj

Vendimi: Softueri i Dizajnimit Online Visme është një krijues i përmbajtjes vizuale në internet që ju ndihmon të shkallëzoni dhe kontrolloni prezantimin dhe transformimin e informacionit dhe të dhënave multimediale në infografikë tërheqës vizualisht dhe prezantime interaktive, duke centralizuar të gjitha burimet e medias. Me shabllonet e saj me pamje profesionale, edhe një fillestar mund të krijojë një gamë të gjerë modelesh për produkte të markave profesionale, nga format online në dokumentet e shtypura: postera, broshura, karta biznesi, banderola reklamash.

Edhe kur je jashtë linje, ky mjet i bazuar në ueb përdoret gjerësisht nga profesionistë të fushave të arsimit, marketingut dhe menaxhimit. Visme është mjaft i fuqishëm për dizajnerët grafikë. Ai kombinon thjeshtësinë e tërheqjes dhe rënies, fleksibilitetin dhe tiparet interaktive për të krijuar përmbajtje që është interesante për audiencën.

Pro+
 • Vizualizimi i të dhënave, grafikët / tabelat
 • Modeli dhe faqosja e projektit/dokumentit
 • Përdorshmëria jashtë linje, integrimi me MS Office
 • Siguria, privatësia, kontrolli i qasjes
 • Drejton gjenerimin, raportet e aktiviteteve, marketingun në media
Kundër-
 • Kufizimet e planit falas
 • Bashkëpunimi është i disponueshëm vetëm në planet e Ekipit
ndërfaqja e rishikimit të softuerit të dizajnit visme në internet

Publikoni në internet, vendoseni në një faqe në internet ose shkarkoni për përdorim jashtë linje - Visme ndryshon mënyrën e shkëmbimit të formateve vizuale. Si një platformë bashkëpunimi e bazuar në cloud, ajo u lejon menaxherëve të organizojnë projektet e tyre në dosje, të renditin dhe klasifikojnë skedarët në bazën e të dhënave, të konfigurojnë kontrollet e hyrjes, të japin leje të bazuara në role grupeve ose individëve të lidhur.

Platforma ofron aftësi automatizimi për postimin e përmbajtjes në internet, botimin, shfaqjen dhe ndarjen e përmbajtjes. Ju lejon të caktoni kohë për automatizimin e prezantimeve në internet dhe për analizat për të ndjekur performancën e botimit.

Rishikimi i Plotë i Softverit të Dizajnit në Internet Vizme

visme logo

Tregimi vizual i historive është një metodë e transmetimit të të dhënave dhe ideve përmes mediave vizuale që ju lejon të veproni përmes grafikëve, ilustrimeve, fotove, animacioneve dhe videove. Nevoja e marketingut të përmbajtjes për grafikë tërheqëse dhe ruajtjen e vëmendjes është thelbësore për suksesin e fushatave të marketingut. Ndihmon tregtarët të përmirësojnë ndërveprimin dhe rikujtimin e reklamave, të rrisin Roi dhe të arrijnë audiencën e tyre.

Marketerët tërhiqen nga të dhënat si sondazhe të klientëve potencialë sepse ato mund të tregojnë një histori të mirë. Prandaj, infografitë dhe prezantimet janë një nga mjetet e preferuara për tregimin vizual të tregimeve, qoftë kjo një fjalim në një konferencë apo ngjarje në rrjet, një prezantim i rezultateve për menaxhim, ose një ofertë tregtare. Visme si një infographic maker plotëson nevojat dhe aftësitë e dizajnit, kështu që bërja e një prezantimi bëhet pjesa më e thjeshtë e procesit tuaj të përgatitjes.

Mijëra modele fleksibël, tema dhe paraqitje diapozitivash

shabllone visme rishikim të softuerit të dizajnit në internet

Për të siguruar që prezantimi juaj të ketë një format unik dhe tërheqës, Visme ofron 100+ shabllone dhe tema prezantimi me një dizajn të pastër, kreativ dhe modern. Shabllonet e personalizueshëm Visme janë ideale për prezantime që i përshtaten qëllimit: ndarja, krahasimi, afati kohor, raportet dhe grafikët, informacioni, hierarkia dhe udhëzimet. Mund të zgjidhni shabllone bazuar në fjalët kyçe: anatomi, biznes, shitje, etj.

Nëse keni nevojë për prezantime të shumta për qëllime të ndryshme me një pamje të ngjashme, temat janë perfekte për ju. Në temën klasike të online slideshow maker, do të gjeni 400+ paraqitje rrëshqitëse dhe në një temë moderne - 900+ paraqitje rrëshqitëse që përputhen saktësisht me vizionin tuaj të prezantimit. Ju mund të krijoni stilin tuaj duke kërkuar grafikë, foto, të dhëna dhe media në bibliotekë, ose duke ngarkuar përmbajtjen tuaj.

Cilësime fleksibël me kontroll të grimcuar mbi përmbajtjen

Cilësimet visme rishikimin e softuerit të dizajnit në internet

Së bashku me një seri të plotë të parametrave grafikë - miliona imazhe të ngulitura, widget, tituj, gërma, ikona, sfonde - ekziston një grup i gjerë mjetesh që ju lejon të personalizoni përmbajtjen e botuar sa më shumë që të jetë e mundur. Këto mjete ju lejojnë të importoni përmbajtje të palëve të treta dhe më pas ta redaktoni atë duke përdorur modelet e disponueshme.

Mund të aktivizoni një paraqitje të rrjetit për të rreshtuar elementet dhe për të ndihmuar në udhëheqjen e kufijve. Gjithashtu, mos ngurroni të vendosni vendndodhjen dhe këndin e saktë të grafikëve. Në këtë mënyrë, kur përpiqeni të rreshtoni elementë të ndryshëm, ajo është gjithmonë e suksesshme.

Ju mund të lëvizni elemente para dhe mbrapa, të kontrolloni transparencën, të gjallëroni elemente në mënyrë që ato të shfaqen në fushën e shikimit kur dëshironi. Në vend që të zgjidhni një ngjyrë me klikime, futni një kod heksadecimal ose rregulloni shkëlqimin / errësirën për të gjetur atë të dëshiruar.

Mjet i gjenerimit të plumbit dhe Analitikë mbi pikëpamjet dhe ndërveprimin

analytics visme shqyrtim i softuerit të dizajnit në internet

Ju duhet të vlerësoni se sa efektive është përmbajtja e publikuar në mënyrë që të bëni ndryshime në uebinarë dhe projekte të tjera bazuar në reagimet dhe përvojën e klientit. Analytics ju ndihmon të gjurmoni numrin e vizitorëve unikë, përmbajtjen më të shikuar dhe kohën e kaluar në sit nga secili përdorues. Menaxherët mund t'i ngarkojnë këto të dhëna si raporte në Excel ose si një grafik i linjës interaktive bazuar në një tabelë të azhurnuar të të dhënave.

Platforma mund të përdoret për tërheqjen e klientëve të mundshëm. Krijoni një uebinar ose prezantim interaktiv të regjistruar paraprakisht për të gjeneruar një listë të adresave të postës elektronike duke e ndarë atë me audiencën tuaj dhe duke mundësuar opsionin që kërkon regjistrim. Kjo do t'ju lejojë të mbledhni informacionin e kontaktit nga ata që janë të interesuar në përmbajtjen tuaj private.

Ju mund të shikoni rezultatet e formës tuaj në shiritin e mjeteve për të ngarkuar të dhëna në CRM ose platformën e-marketing.

Paketë marke për të ngritur biznesin tuaj

markimi visme shqyrtim i softuerit të dizajnit në internet

Në Visme, ju mund të krijoni një paketë të plotë marke në llogarinë tuaj të biznesit: ngjyra, shkronja, logo, etj. Prezantimi organizohet në Internet, kështu që shkronjat e zgjedhura që keni ngarkuar të qëndrojnë në vend. Ju mund të ngarkoni skema dhe tema të ndryshme ngjyrash në modelin e prezantimit, dhe ato do të qëndrojnë në listën e përzgjedhjes së ngjyrave për qasje të lehtë.

Paketa e markës suaj përfshin një zonë për shtimin e shablloneve që shpesh përdorni për biznesin tuaj, skedarë të ndryshëm logo, si dhe lidhje të hyrjes së shpejtë për uebfaqen tuaj dhe platformat e mediave sociale. Një tjetër tipar i mirë është biblioteka e diapozitivave përfundimtarë që shpesh shtohen në prezantime.

Le të themi që keni krijuar disa prezantime por keni ndryshuar ID-të e Twitter dhe Instagram gjatë procesit të ribrandimit. Ju nuk keni nevojë të shikoni çdo prezantim për të azhurnuar këtë informacion. Shkoni në bibliotekën tuaj të diapozitivave, korrigjoni informacionin atje dhe ai automatikisht do të zëvendësojë shënuesit e vjetër në secilën prej prezantimeve tuaja.

Ndërveprimi sjell përmbajtjen tuaj në jetë

Pavarësisht nëse jeni duke pritur një prezantim të drejtpërdrejtë ose duke ngulitur një prezantim diapozitivësh në një faqe në internet, ju mund të krijoni lidhje, butona thirrje për veprim, dritare, rri pezull, lëvizni në prezantim dhe shtoni veçori të tjera interaktive që lejojnë audiencën të ndërveprojë me përmbajtjen. Një hyperlink, rrëshqitje ose dritare pop-up është një mënyrë e shkëlqyeshme për të angazhuar audiencën tuaj dhe për të siguruar karakteristika interaktive, të tilla si krijimi i një kuizi ose pyetje / përgjigje në një prezantim.

Shtimi i mesazheve video / audio, ngulitja e përmbajtjes në internet në diapozitivë është e lehtë pa asnjë zgjidhje. Shtimi i audios ju lejon të ngarkoni një skedar audio ose të regjistroni audio direkt në një diapozitiv. Karakteristikë tjetër është aftësia për të krijuar infografi interaktive të animuara. Visme është alternativa më e mirë Canva, kështu që është e mundur të krijoni një infografik unik në një format të gjatë që ndryshon ndërsa lëvizni. Për ta bërë këtë, duhet ta eksportoni / publikoni atë si një infografikë HTML5.

Ajo që është mbresëlënëse është grafika e animuar që ndahet në tre kategori: ilustrime, simbole dhe gjeste. Personazhet mund të jenë njerëz të veshur rastësisht ose profesionalisht, nuska ose bot. Tërhiqni karakterin në projektin tuaj dhe ai do të lëvizë dhe do të tundë krahët e tij.

Ndarja dhe Publikimi i Nivelit Tjetër

Me Visme, ju mund të ndani përmbajtje në platformat e mediave sociale, të botoni përmbajtje në internet në faqe të tjera, ose ta bëni atë private, ta vendosni atë në kodin e krijuar në sit, ose ta ngarkoni atë për përdorim jashtë linje në formate të ndryshme. Kushdo që merr URL-në mund ta shikojë projektin si një faqe në internet edhe pa një llogari. Projektet do të jenë të disponueshme për shikim në çdo pajisje dhe mund të merrni analitikë në lidhje me pamjet.

Possibleshtë e mundur të dërgoni një prezantim vetëm për redaktim, komentim dhe shikim. Mund ta ndani me njerëz të veçantë me emër, adresë emaili ose grupe njerëzish në cilësimet e ekipit tuaj. Ju mund të vendosni lejet e përdoruesit: jepni hyrjen e redaktimit te një grup administratorësh dhe hyrjen vetëm për të parë një grup të përdoruesve të rregullt në ekipin tuaj.

Nëse keni krijuar një dosje prezantimi për një temë specifike ose llojin e raportit, mund ta ndani me lehtësi me shokët tuaj të skuadrës. Përveç kësaj, Visme ofron një veçori të shkarkimit HTML5 për prezantime jashtë linje, e cila është e dobishme kur jeni duke pritur një prezantim në vendet ku nuk jeni të sigurt për qasjen Wi-Fi.

50+ Listat, Veglat dhe Hartat Ndihmojnë të Tregojnë Një Histori me Të Dhënat

vizualizimi visme rishikim i softuerit të dizajnit në internet

Përfshirja e diagrameve dhe grafikëve në prezantimin tuaj është mënyra perfekte për të paraqitur të dhënat në një mënyrë vizuale dhe për të ofruar një argument bindës për audiencën tuaj. Vizualizimi i të dhënave për transmetimin e hulumtimeve, statistikave dhe lajmeve të fundit do t'ju informojë në mënyrë efektive. Ju mund të filloni me një diapozitivë të gatshëm nga një prej temave. Aty do të gjeni radiale, pamje statistikore, termometra, shirita përparimi, histograma, grafikë vijash dhe më shumë.

Pas zgjedhjes së mjetit të vizualizimit të të dhënave, do të shfaqet Motori Grafik, duke ju lejuar të personalizoni më tej tabelën ose grafikun. Shtoni të dhëna manualisht në zonën e dhënë ose importojini ato nga një fletëllogaritëse e Google ose Excel. Pastaj azhurnoni cilësimet për të personalizuar informacionin e boshtit dhe më shumë.

Visme automatikisht gjallëron elementë individualë të tabelës në mënyrë që ato të tërheqin vëmendjen e audiencës tuaj. Mund të zgjidhni nga katër opsione të ndryshme të animacionit të diagramit ose ta çaktivizoni atë.

Visme Çmimet e Programeve Online Design

Aktualisht, ekziston një version falas Visme që ofron përdorim të kufizuar nga një përdorues i vetëm me shtimin e markës Visme në projekte. Nëse nuk doni t'i duroni këto shqetësime, blini një plan standard mujor nga 15 $ / muaj për përdorim individual me garanci për azhurnime, mbështetje teknike dhe rimbursime. Një plan biznesi që fillon me 29 dollarë në muaj do të shtojë të gjithë aksesin premium, markën, SEO dhe mjetet e punës në ekip.

Nëse keni nevojë për siguri shtesë dhe cilësimet më të përparuara me një numër të pakufizuar të projekteve, mund të kërkoni një plan të Ndërmarrjes, kostoja e të cilit negociohet individualisht. Ekziston një zbritje vëllimi për 10 ose më shumë vende.

Produkte te Ngjashme

 • Prezi
  prezi logo
  Renditja:
   
  Zhvilluesi: Prezi Inc.
  Falas
 • Microsoft PowerPoint
  ms powerpoint logo
  Renditja:
   
  Zhvilluesi: Microsoft
  Prove Falas
 • Piktochart
  piktochart logo
  Renditja:
   
  Zhvilluesi: Piktochart
  Falas
 • Canva
  canva logo
  Renditja:
   
  Zhvilluesi: Canva
  Falas
 • Google Slides
  Google slides logo
  Renditja:
   
  Zhvilluesi: Google LLC
  Falas
. .
creative cloud all special offers creative cloud all special offers