Hotspot Shield Crack

hotspot shield crack logo
Зошто Hotspot Shield Crack популарна? Објавен е во 2005 година и стана еден од најреномираните и најсигурни VPN услуги. Лесен е за употреба, брз и има сервери низ целиот свет.

Hotspot Shield има бројни сервери кои им овозможуваат на корисниците брз пристап до содржината ширум светот. Откако ќе се поврзете, услугата автоматски го наоѓа оптималниот VPN сервер. Сепак, корисникот може да направи независен избор и да ја одреди претпочитаната земја на серверот. Неограничен пропусен опсег и прокси за зајакнување на транспарентната изведба (TPEP) овозможуваат игнорирање на случајно губење на пакети со податоци и минимизирање на доцнењето на нова врска.

Hotspot Shield Карактеристики:

hotspot shield crack interface
Отклучени веб-страници
Колеџи, библиотеки и канцеларии обично го ограничуваат пристапот до платформите за социјални медиуми како Фејсбук, Јутјуб и Твитер. Со crack Hotspot Shield, можете да заобиколите филтри и заштитен ид и да ги посетите сите веб-страници што ги сакате каде и да сте.
Скриена IP адреса
Хакери, неискусни ИТ момци или други институции можат да ја искористат вашата IP адреса за да ја шпионираат вашата Интернет активност или вашата локација. Бидејќи тие ја откриваат вашата IP-адреса, тие можат да ги украдат вашите лични податоци, како што се детали за кредитни картички, банкарски сметки итн. Ако ја преземете Hotspot Shield и ја активирате апликацијата, можете да ги скриете стапките на Интернет со избирање на друга локација на VPN серверот.
Анти-малициозен софтвер VPN
За разлика од верзијата Hotspot Shield Premium Crack, официјалното издание нуди не само сигурни безбедносни карактеристики на VPN, туку и значително ја подобрува заштитата на корисниците од малициозен софтвер. Апликацијата ја следи страницата и го информира корисникот дека платформата не содржи малициозен софтвер. Во случај веб-страницата да содржи вируси, апликацијата ги блокира, со што се спречува заразувањето на вашиот уред.
Подобрена безбедност на Интернет
Hotspot Shield Crack им овозможува на корисниците да се чувствуваат безбедно додека сурфаат на мрежата. Бидејќи услугата обезбедува силна енкрипција и други безбедносни карактеристики, можете да бидете сигурни дека сите ваши лични податоци заедно со деталите за кредитната картичка, сметките на интернет и лозинките се безбедни.

Барања на системот

Виндоус Microsoft Виндоус 7 или подоцна
Mac OS Mac OS 10.12 „Сиера“ или подоцна
Андроид Андроид 5.0 "шекерче" или подоцна
iOS iOS 10.1 или понов

Виндоус Hotspot Shield

Filename: HotspotShield-9.8.5-обичен-773-обичен.exe (преземање)
Filesize: 17,2 MB

Mac Hotspot Shield

Filename: HotspotShield.dmg (преземање)
Filesize: 22,1 MB

Андроид Hotspot Shield

Filename: HotspotShield.apk (преземање)
Filesize: 8,9 МБ

iOS Hotspot Shield

Filename: avast безбедност.ipa (преземање)
Filesize: 83,7 MB

Julia Newman

Hi there, I'm Julia Newman - a professional blogger, read more

creative cloud all special offers creative cloud all special offers