Crack на CyberGhost

лого за попуштање на сајбер-дух
Зошто Crack на CyberGhost VPN е едно од најпопуларните барања поврзани со VPN? Тоа е затоа што CyberGhost има повеќе од 5900 сервери во повеќе од 90 земји и над 30 милиони корисници, како и центар за складирање и обработка на податоци NoSpy.

Само специјалисти за услуги имаат пристап до серверите, што обезбедува сигурна заштита на податоците од хакирање и мешање на трети страни. Компанијата има развиено апликации за различни оперативни системи, вклучувајќи мобилни уреди (Windows, Linux, macOS, iOS, Android), ТВ системи (Amazon Fire, Fire Stick, Android TV) и рутери.

Покрај тоа, до 7 уреди можат да се поврзат истовремено со една сметка на CyberGhost VPN, што е невозможно ако користите на CyberGhost cracked верзија. Покрај тоа, програмерите нудат бесплатни екстензии за популарните прелистувачи - Google Chrome и Firefox.

Таа им овозможува на корисниците 8 сервери во 4 земји (Германија, Холандија, Романија и САД).

Карактеристики на CyberGhost VPN:

Интерфејс за пукање во сајбер -ostost
Строга политика за запишување
Многу даватели на VPN тврдат дека нивните корисници не треба да се регистрираат за да ја користат услугата. Меѓутоа, ако внимателно ги проучите нивните Услови на користење, ќе разберете дека тоа не е точно. Многу VPN услуги регистрирајте ги вашите податоци, но CyberGhost не.
Отклучи поток
Стриминг услугите прават се што можат за да ги блокираат IP адресите на VPN серверите и да го контролираат пристапот до нивната содржина. Сепак, VPN Ghost постојано докажува колку е функционална неговата услуга во пракса. Оваа услуга навистина обезбедува пристап до која било содржина што ви треба.
Сопствен ДНС
Кога сте онлајн, Интернет провајдерот ви го дава својот DNS сервер. Не е добро за вашата приватност. Сепак, лесно можете да го решите овој проблем со едноставно менување на DNS. CyberGhost има свој DNS што можете да го користите.
Високо ниво на криптирање
Серверите се конфигурирани и оптимизирани за максимална заштита на врската, без оглед на видот на вашиот уред. На пример, при поврзување од iPhone, CyberGhost го користи природниот метод за шифрирање IKEv2. Ако користите VPN на Raspberry PI со Linux на бродот, се користи OpenVPN.

Барања на системот

Процесор 1 GHz компјутер 32-битен (x86) или 64-битен (x64) процесор
RAM меморија 2 GB (во зависност од вашиот оперативен систем што работи со Windows)
Складирање Бесплатен простор на тврдиот диск од 310 мегабајти (280 MB помалку, ако Microsoft .NET 4.6 е веќе инсталиран)
Резолуција на екранот 1024 x 600-пиксели, висока боја или вистинска боја

Виндоус Сајбер-дух

Име на датотека: CyberGhost_7.3.7.4778.exe (преземање)
Големина на Фајлот: 118 KB

Mac CyberGhost

Име на датотека: CyberGhost-7.1.0.92.pkg (преземање)
Големина на Фајлот: 41,3 MB

Андроид CyberGhost

Име на датотека: CyberGhost.apk (преземање)
Големина на Фајлот: 26 МБ

iOS CyberGhost

Име на датотека: CyberGhost.ipa (преземање)
Големина на Фајлот: 112,4 МБ


Julia Newman

Hi there, I'm Julia Newman - a professional blogger, read more

Содржина:
creative cloud all special offers creative cloud all special offers