Photoshop Installer Преземи

photoshop installer преземање

Го барате местото каде што можете да го преземете доверливото и безбедно Photoshop installer? Преземањето Photoshop од недоверливи извори може да го зарази вашиот компјутер со вирус или едноставно можете да преземете погрешна програма. Ако треба да го инсталирате овој моќен уредувач на слики, тогаш треба да ги користите нашите сигурни врски.

Уредување со еден клик. Во рекламирањето, маркетингот и веб дизајнот, луѓето често вршат такви уредувања како што се белење заби, прилагодување на тонот на кожата и отстранување на ефектот на црвени очи. Овие промени може да се направат со еден клик ако користите Photoshop, што ја зголемува нејзината растечка популарност.

Можно е да направите сè што сакате со сликата. Користејќи професионални алатки за Ps, луѓето можат да направат сликите да изгледаат онака како што ги замислуваат. Само изберете ја вистинската алатка за одредена задача. Можете да изберете од огромна разновидност на функции - сечење, заматување, фокусирање и многу повеќе.

Затворете ја интеграцијата со други програми на Adobe. Работејќи со датотеки во Adobe Photoshop, можете лесно да ги префрлите помеѓу различни програми на Adobe преку Creative Suite. Дизајнираната графика во Adobe Illustrator може да се додаде на фотографија во Photoshop или лесно да прикачите видео создадено во Adobe Premiere на тоа. Најголемата придобивка е што пренесувањето не го намалува квалитетот на содржината.

Алатки за секоја задача. Оваа програма има многу практични функции како промена на големината, корекција на боја, HDR слика, што објаснува зошто толку многу луѓе сакаат да инсталираат Photoshop. Програмерите продолжуваат да го развиваат софтверот, а покрај стотиците алатки за професионално уредување фотографии, можете да користите Ps за да креирате тридимензионални слики, да уредувате видеа и да работите со графички дизајн.

Едноставност и леснотија на уредување на различни формати на слики. Еве уште еден Photoshop предност. Овој софтвер, со својот прв сет на функции, ви овозможува да уредувате популарни формати на датотеки со слики. Нема потреба да користите други програми за да извршите делумно уредување во нив, а потоа да ја внесувате сликата во Photoshop за конечни допири. Сè што ви треба е веќе вклучено во Photoshop.

Windows Photoshop Installer

Име на датотека:
Photoshop 2024.rar (преземи)
Големина на Фајлот: 1.3 GB

Mac Photoshop Installer

Име на датотека:
Photoshop 2024.zip (преземи)
Големина на Фајлот: 881 MB

Windows Photoshop Elements Installer

Име на датотека:
Photoshop_Elements_ 2024 _LS30_win64_ESD.zip (преземи)
Големина на Фајлот: 3.4 GB

Mac Photoshop Elements Installer

Име на датотека:
Photoshop_Elements_ 2024 _WWEFDJ_ESD.dmg (преземи)
Големина на Фајлот: 3.1 GB

Бесплати

Користејќи го нашиот сет на Бесплатни Photoshop акции, можете да извршите корекција на боја и уредување фотографии неколку пати побрзо, бидејќи само треба да кликнете Play и дејството ќе направи сè само по себе.

пакет бесплатни акции за photoshop
Содржина:
SAVE UP TO 40% OFF SAVE UP TO 40% OFF