Бесплатно Преземање на Adobe Photoshop за Windows 10

Adobe Photoshop

 • Ранг
  (5/5)
 • Осврти: 1785 година
 • Лиценца: 20,99 USD/месечно
 • Преземања: 20 илјади
 • Верзија: 23.1
 • Компатибилен: Win / Mac / iPadOS

Барате безбедни линкови за преземање на Adobe Photoshop Free за Windows 10? Дознајте повеќе за бесплатните и правни начини за преземање на програмата во 2022.

Photoshop е напреден софтвер за уредување слики. Главно се користи за манипулирање со слики, правење уметнички дела, ретуширање фотографии, графички производи и така натаму. Софтверот има многу предности во однос на другите програми. Photoshop има многу лесен интерфејс. Ова е главната причина зошто толку многу луѓе користат Photoshop.

Adobe Photoshop бесплатно преземање за интерфејс за Windows 10

Креирајте прекрасни слики, графики, уметнички слики и друга 3D уметност на вашиот iPad и десктоп со најмоќниот софтвер за дигитална фотографија и графика на земјата. Само да можете да го сонувате, Фотошоп може да го направи тоа. Дознајте повеќе за оваа неверојатна алатка. Дознајте за неговото значење и историја. Прегледување, уредување и креирање фотографии на кој било уред.

Сличен софтвер

 • логото на rawtherapee
  RawTherapee
  Бесплатно
 • логото на фотопејзаж
  PhotoScape
  Бесплатно
 • логото на gimp
  GIMP
  Бесплатно
 • логото на крита
  Крита
  Бесплатно
 • логото на дигикам
  дигиКам
  Бесплатно
GET 60% OFF GET 60% OFF