Преземање на Adobe Illustrator CS6

Co Ann Young 2021-09-14, Macedonian Blog

преземање на adobe illustrator cs6

Барате врска за преземање Adobe Illustrator CS6? Сега е достапен за секого на официјалната веб -страница на компанијата. Најчесто, програмата ја користат графички дизајнери, кои го ценат интуитивниот интерфејс и сакаат да ги користат најдобрите алатки од познатата компанија Adobe. Во оваа статија, ќе ви кажам како легално и безбедно да ја користите програмата. Исто така, ќе ги прикажам главните предности на Adobe Illustrator CS6.

Брза работа и стабилност . Со преземање на целосната верзија на Adobe Illustrator CS6, можете да ги извршите најсложените задачи брзо и ефикасно. Со напреден систем за перформанси на Меркур кој поддржува 64-битно пресметување за Mac OS и Windows, можете максимално да ги искористите корисни функции што не беа достапни во претходните верзии на програмата. На пример, можно е да ги отворите, зачувате, извезете големите датотеки и да ги прегледате вашите проекти.

Зголемете ја продуктивноста и користете ги омилените карактеристики . Модерен и интуитивен интерфејс на Illustrator CS6 ви овозможува да работите поефикасно. Сега работниот процес стана уште поедноставен. Без разлика дали ќе го користите Панелот за бои за прецизно земање примероци на бои или ќе овозможите   внатрешно уредување на имиња на слоеви, можете да го направите без проблеми. Исто така, можно е да ја прилагодите осветленоста на корисничкиот интерфејс според вашите потреби.

Добијте целосна контрола над вашиот проект . Ако преземете Adobe Illustrator CS6, лесно можете да ја изразите својата креативност користејќи ги напредните карактеристики на програмата. Сега дизајнирањето и уредувањето на вашите уметнички дела стана бриз. Сосема нов мотор за следење во Illustrator CS6 ви овозможува да креирате точни векторски слики додека го контролирате целиот процес. Исто така, можно е да додадете градиент на мозочен удар.

Способност за работа со поголеми датотеки . Без разлика дали користите Adobe Illustrator CS6 Mac или верзија на Windows, можете да работите истовремено со повеќе големи датотеки. Така, можно е да се избегне грешка надвор од меморијата. Исто така, програмерите ги подобрија таквите карактеристики како што се креирање дизајни на пакети, картографија и графика со голем формат.

Поддршка за HiDPI . Да се направи поголемиот дел од вашето монитор за уредување фотографии подобрувања, Illustrator е мајчин поддршка за висока резолуција прикажува. Може да ја испробате оваа функција ако користите Mac OS, на пример, MacBook Pro со Retina екран. Така, можете да работите со остри и јасни UI елементи и да уживате во поголема јасност на сликичките во панелите.

Системски барања за Adobe Illustrator CS6

Како и бесплатен софтвер Adobe, Illustrator нема високи системски барања. Оваа програма можете да ја инсталирате дури и на слаб компјутер. Затоа, не двоумете се и купете Adobe Illustrator.

Adobe Illustrator CS6 за Windows

Процесор Повеќејадрен Intel процесор (со 32/64-битна поддршка) или AMD Athlon 64 процесор
Операционен систем Microsoft Windows 7 со Service Pack 1, Windows 10*
RAM меморија 2 GB RAM меморија (препорачано е 4 GB) за 32 бита; 4 GB RAM меморија (препорачано е 16 GB) за 64 бита
Хард диск 2 GB слободен простор на хард дискот; бара дополнителен слободен простор за време на инсталацијата; Се препорачува SSD
Резолуција на мониторот Резолуција на мониторот 1024 x 768 (препорачливо е 1920 x 1080) За да користите работен простор на допир, мора да имате уред со допир или монитор со Windows 10 (се препорачува Microsoft Surface Pro 3).

Adobe Illustrator CS6 за Mac

Процесор Повеќејадрен Intel® процесор со 64-битна поддршка
Операционен систем Mac OS X v10.6.8 или v10.7
RAM меморија 2 GB RAM меморија (препорачливо е 8 GB)
Хард диск 2 GB слободен простор на хард дискот; бара дополнителен слободен простор за време на инсталацијата; Се препорачува SSD
Резолуција на мониторот Резолуција на мониторот 1024 x 768 (препорачливо е 1920 x 1080)

Слободни

За да ја направите вашата работа во Adobe Illustrator уште поефикасна, подготвив ексклузивен сет бесплатни фонтови. Оваа колекција е погодна за сите видови фотографии, визит -карти, разни маркетинг материјали и логоа.

преземете илустратор cs6 фонтови
creative cloud all special offers creative cloud all special offers