бесплатно-преземање-на-photoshop-elements
Како да ги добиете елементите на Photoshop бесплатно легално и безбедно

Бесплатно преземање на Photoshop Elements

Adobe Photoshop Elements

  • Rank
    (4/5)
  • Прегледи: 3920
  • Лиценца: 99,99 долари
  • Преземања: 56k
  • Верзија: 2022
  • Компатибилен: Windows, macOS

Дали знаете каде и како да добиете бесплатен пробен период на Adobe Photoshop Elements? Дали е опасно и незаконски да преземате пиратска верзија? Кои се најдобрите алтернативи во 2022 ? Најдете ги сите ваши одговори подолу.

Adobe Photoshop Elements е прилично едноставна верзија Ps за уредување (дознајте повеќе за како да го добиете Lightroom бесплатно или преземете Фотошоп бесплатно). Иако е ефтин и лесен за употреба, има многу моќни функции за уредување. Со помош на програмата, можете лесно да манипулирате со вашите слики, означувајќи ги со клучни зборови и ставајќи ги во албуми. Покрај тоа, со помош на автоматско препознавање лице и ознаки, може да најдете одредена личност за неколку секунди.  

интерфејс на фотошоп елементи

Најновата верзија на Adobe Photoshop Elements 2022 е создадена за брза работа. Кога ја отворате оваа апликација за уредување фотографии, ги гледате автоматски креираните слајдшоу, како и колажи од фотографии и видеа на главниот екран. Со чекор-по-чекор водич и автоматизирани функции, може да создадете прекрасни фотографии што се аматери при уредување. Оваа програма е одлична алатка за реализација на креативни идеи на почетници.

Може да преземете бесплатни акции на Photoshop, бесплатни преклопувања на Photoshop, бесплатни текстури на Photoshop и бесплатни четки за Фотошоп да ја направите пост-обработката побрза и професионална. Ако сакате да се Photoshop портрети но не сте нови во Photoshop, погледнете ги овие Упатства за Photoshop што се лесни и бараат разбирливост.

Барања на системот

OS: Windows, macOS
RAM: 4 GB RAM меморија (препорачливо е 8 GB)
Disk space: 7,0 GB
Screen: 1280х800
CPU: 1,6 GHz или побрз процесор / 64-битен повеќежилен Intel процесор

Windows Adobe Photoshop Elements

Filename: PhotoshopElements_2021_LS30_win64.zip (преземете)
Filesize: 9,5 MB

Mac OS Adobe Photoshop Elements

Filename: PhotoshopElements_2021_WWEFDJ.dmg (преземете)
Filesize: 10,4 MB

Сличен софтвер

GET 60% OFF GET 60% OFF