Crack Sony Vegas Pro 16

sony-vegas-pro-16-logo
Nëse dëshironi të shkarkoni Sony Vegas Pro 16 crack, por dyshoni nëse është i sigurt përdorimi i softuerit të palicensuar, sigurohuni që të lexoni përmbledhjen time për të mësuar më shumë mbi avantazhet e versionit të licencuar dhe grupin e tij të pakufizuar të mjeteve.

Vegas Pro is softuer për redaktimin e videos për Windows për profesionistët dhe amatorët. Perfectshtë perfekt për krijimin e skedarëve audio me shumë gjurmë, si dhe për redaktimin e rrymave video dhe audio.

Duke qenë një sistem dixhital multitrack për redaktimin jolinear të videos dhe audios, Vegas lejon punën me një numër të pafund të këngëve video dhe audio. Secila prej tyre vjen me palën e vet të pjesëve A / B.

Nëse akoma po mendoni të përdorni çarjen e plotë të Sony Vegas Pro 16, vini re se një version i plotë përmban mjete të përparuara të përbërjes muzikore dhe mbështet dalje me shumë kanale në një mënyrë të dyfishtë të plotë.

Karakteristikat e Vegas Pro 16:

ndërfaqja sony-vegas-pro-16
Ndërfaqja e përdoruesit është e lehtë për tu personalizuar
Ju do të jeni në gjendje të ndryshoni një shirit mjetesh për shijen tuaj duke zgjedhur çdo mjet që mund t'ju nevojitet dhe duke hequr pjesën tjetër. Extremelyshtë jashtëzakonisht e dobishme kur duhet të përdorni disa mjete më shpesh sesa të tjerët.
Personalizimi i shiritit të veglave gjithashtu lejon rritjen e rrjedhës së punës. Për shembull, një përdorues mund të vendosë me sa fije pasqyrimi duhet të punojë. Ndërsa fillestarët nuk do të kenë nevojë ndoshta për tipare të tilla, ato janë mjaft të dobishme për profesionistët e nivelit të lartë.
Burimi 3D i mjetit Alpha
Për të krijuar një grup përbërës nga gjurmët e prindërve dhe fëmijëve dhe për ta zhvendosur atë në hapësirën 3D, mund të provoni tiparin Alpha Source 3D. Ju lejon të përdorni një larmi të gjerë të efekteve speciale, si dhe të përmirësoni ndriçimin dhe ndriçimin e pasëm.
Duke përdorur mjetin Burimi 3D Alpha, ju mund të shtoni tekst në këngën tuaj dhe ta redaktoni atë në hapësirën 3D.
Opsione të përparuara të eksportit
Nëse zgjidhni një version të licencuar në vend të çarjes Vegas Pro 16, vini re se falë kodeve të integruar, do të jeni në gjendje të ktheni lehtë skedarin tuaj në një nga formatet më të njohura. Ndryshe nga produktet e tjera të ngjashme të softuerit, Vegas Pro ka një menu të menduar mirë që lejon konvertimin e skedarëve më shpejt. Isshtë më mirë se menyja e Adobe Premiere me karakteristikat e saj të shumta që nuk keni nevojë t'i përdorni shpesh.
Extra features
Për të përpunuar skedarët audio në një mënyrë në kohë reale, sigurohuni që të vendosni një barazues dhe kompresor parametrik me katër banda në një boshllëk të pjesës suaj audio.
Për më tepër, nëse vendosni të mos shkarkoni çarjen e Sony Vegas Pro 16, mund të përdorni 32 dërgime në shtojcat e formatit DirectX në një kopje të licencuar. Alsoshtë gjithashtu e mundur të shtoni formate të ndryshme të të dhënave në një pistë njëkohësisht, pa i shndërruar ose dhënë më parë ato.

Kërkesat e sistemit

Sistemi i Operacionit Windows: nga Microsoft Dritaret 7 (vetëm 64-bit)
Processor Gjenerata e 6-të Intel Core i5 (ose ekuivalent me AMD) ose më mirë. Minimumi 2.5 Ghz dhe 4 Bërthamë. Për 4k, Gjenerata e 7-të Intel Core i7 (ose ekuivalent me AMD) ose më mirë. Minimumi 3.0 Ghz dhe 8 Bërthamë
Storage 1,5 GB hapësirë në hard disk për instalimin e programit; Disku në gjendje të ngurtë (SSD) ose RAID me shumë disk me shpejtësi të lartë për media 4K
RAM Minimumi 8 GB RAM (16 GB i rekomanduar; 32 GB i rekomanduar për 4K)

Dritaret Sony Vegas Pro 16

Filename: win_sony_vegas_pro_16.exe (shkarko)
Filesize: 5.9 MB

Mac Sony Vegas Pro 16

Filename: mac_sony_vegas_pro_16.exe (shkarko)
Filesize: 4.5 MB

Dritaret Sony Vegas Pro 16

Filename: 1_sony_vegas_pro_16_tools.exe (shkarko)
Filesize: 3.3 MB

Mac Sony Vegas Pro 16

Filename: 2_sony_vegas_pro_16_tools.exe (shkarko)
Filesize: 2.3 MB

Softuer Falas për Redaktimin e Videove

Filename: free_video_editing_software_tools.exe (shkarko)
Filesize: 29 MB
Përmbajtja:
creative cloud all special offers creative cloud all special offers