Crack на Sony Vegas Pro 16

sony-vegas-pro-16-logo
Ако сакате да ја преземете Sony Vegas Pro 16 crack, но се сомневате дали е безбедно да се користи нелиценциран софтвер, проверете дали го прочитав мојот преглед за да дознаете повеќе за предностите на лиценцираната верзија и нејзиниот неограничен пакет алатки.

Vegas Pro е софтвер за уредување видео за Windows за професионалци и аматери. Совршен е за создавање на повеќенасочни аудио датотеки, како и за уредување на видео и аудио потоци.

Бидејќи е дигитален мултитрак систем за нелинеарно уредување видео и аудио, Вегас овозможува работа со бесконечен број видео и аудио траки. Секој од нив доаѓа со свој пар A / B траки.

Ако сè уште размислувате за користење на целосна crack на Sony Vegas Pro 16, забележете дека целосната верзија содржи напредни алатки за составување музика и поддржува мулти-канален влез-излез во режим на полн дуплекс.

Vegas Pro 16 Карактеристики:

интерфејс сони-вегас-про-16
Корисничкиот интерфејс е лесен за прилагодување
Beе можете да ја промените лентата со алатки според вашиот вкус со избирање на алатки што можеби ви требаат и отстранување на остатокот. Исклучително е корисно кога треба да користите одредени алатки почесто од другите.
Прилагодувањето на лентата со алатки овозможува и подобрен проток на работа. На пример, корисникот може да одлучи со колку нишки за рендерирање треба да работи. Додека на почетниците најверојатно нема да им требаат такви карактеристики, тие се прилично корисни за врвни професионалци.
3D извор Алфа алатка
За да создадете група за композиција надвор од родителски и детски траки и да ја преместите во 3Д-просторот, можете да ја пробате одликата за Алфа со 3D извор. Ви овозможува да користите широк спектар на специјални ефекти, како и да го подобрите осветлувањето и осветлувањето.
Користејќи ја алатката 3D Source Alpha, можете да додадете текст на вашата песна и да го уредувате во 3Д простор.
Напредни опции за извоз
Ако изберете лиценцирана верзија наместо crack во Вегас Про 16, забележете дека благодарение на вградените кодеци, ќе можете лесно да ја конвертирате вашата датотека во еден од популарните формати. За разлика од другите слични софтверски производи, Вегас Про има добро осмислено мени што овозможува побрзо конвертирање датотеки. Подобро е од менито на Adobe Premiere со многубројните одлики што не треба често да ги користите.
Extra features
За да обработите аудио датотеки во режим во реално време, проверете дали поставивте параметарски еквилајзер и компресор со четири опсези во јазот на вашата аудио трака.
Уште повеќе, ако одлучите да не ја преземате пукнатината на Sony Vegas Pro 16, можете да користите 32 испраќања до додатоци во формат DirectX во лиценцирана копија. Исто така е можно истовремено да додадете различни формати на податоци во песна, без претходно да ги конвертирате или рендерирате.

Барања на системот

Систем за работа Windows: од Microsoft Виндоус 7 (само 64-битни)
Processor 6-та генерација Intel Core i5 (или еквивалент на AMD) или подобро. 2,5 Ghz и 4 основни минимум. За 4k, 7-та генерација Intel Core i7 (или еквивалент на AMD) или подобро. 3,0 Ghz и 8 основни минимум
Storage 1,5 GB простор на тврдиот диск за инсталација на програмата; Цврста состојба диск (SSD) или брз мулти-диск RAID за 4K медиуми
RAM меморија Минимум 8 GB RAM меморија меморија (препорачани 16 GB; препорачани 32 GB за 4K)

Виндоус Sony Vegas Pro 16

Filename: win_sony_vegas_pro_16.exe (преземање)
Filesize: 5.9 MB

Мек Sony Vegas Pro 16

Filename: mac_sony_vegas_pro_16.exe (преземање)
Filesize: 4.5 MB

Виндоус Sony Vegas Pro 16

Filename: 1_sony_vegas_pro_16_tools.exe (преземање)
Filesize: 3.3 MB

Мек Sony Vegas Pro 16

Filename: 2_sony_vegas_pro_16_tools.exe (преземање)
Filesize: 2.3 MB

Бесплатен софтвер за уредување видео

Filename: free_video_editing_software_tools.exe (преземање)
Filesize: 29 MB
Содржина:
creative cloud all special offers creative cloud all special offers