Преземање на Adobe Illustrator за Mac

adobe illustrator за преземање mac

Барате Adobe Illustrator за Mac да работи со векторска графика и потоа да ги споделите вашите резултати преку Интернет или во печатена форма? Дознајте повеќе за легален и безбеден начин да го добиете овој моќен софтвер.

Прилагодлив интерфејс . Mac Illustrator овозможува промена на положбата на прозорците, панелите и алатките, за да можете да создадете најзгодно опкружување за вашата работа. Покрај тоа, можно е да се направи целосно нов интерфејс, што е карактеристика со која може да се пофалат графичките уредници и да вратат с everything во првобитната состојба доколку е потребно.

Пристап до широк спектар на креативни средства . Користејќи го Adobe Illustrator Mac, имате на располагање над 90 милиони фотографии, видеа, графики, шаблони и друга креативна содржина. Сите ставки се уредно наредени на Adobe Stock. Благодарение на таквата богата колекција визуелни квалитети, сигурно ќе најдете нешто што одговара на вашиот конкретен проект.

Подготвена поддршка . Луѓето, кои планираат да го купете Adobe Illustrator, велат дека им се допаѓа што оваа програма содржи готови претходно поставени поставки, за да можат да започнат да креираат проект од празна страница, наместо да користат шаблони. Нема ограничувања во врска со прилагодувањето на поставените поставки, што значи дека можете да го промените името, ориентацијата, бројот на уметнички табли, итн.

Целосно скалабилни . Илустратор за Mac следи различен пристап кон графиката во споредба со слични производи. Тука графиката се базира на математички равенки наместо складирани пиксели, што резултира со јасни и остри линии што можат да се отпечатат во која било димензија. Професионалци го избираат овој софтвер затоа што можат да бидат сигурни дека резолуцијата на нивната графика не е расипана во процесот на работа. Ова значи поголема разновидност при дизајнирање мултимедија.

Креирање датотеки во големини што можат да се управуваат . Adobe Illustrator Mac создава датотеки со релативно мали димензии и нема да има проблеми кога ќе одлучите да ги споделите преку е -пошта. Покрај тоа, таквите компактни датотеки се прилично толерантни кон ресурсите, што значи отсуство на замрзнување за време на обработката. Ако треба да синхронизирате повеќе дизајни со облакот или да ги споделите на сајтови за споделување фотографии, можете да се справите со задачата на брз начин.

Способност за работа на повеќе слики истовремено . Илустратор Mac верзијата ги надминува другите програми од оваа ниша што им овозможува на дизајнерите да работат со неколку уметнички табли во исто време. Ова звучи како убава опција да го забрзате работниот тек и да останете попродуктивни кога има повеќе слики во сличен стил што може да се третираат идентично.

Системски барања на Adobe Illustrator за Mac

Процесор Повеќејадрен Intel процесор со 64-битна поддршка
RAM меморија 4 GB (препорачливо е 16 GB)
Операционен систем macOS верзија 10.13 (Висока Сиера), 10.12 (Сиера)
Простор на хард дискот 2 GB (потребен е дополнителен слободен простор за време на инсталацијата)
Резолуција на мониторот 1024 x 768 дисплеј (препорачано е 1920 x 1080)

За успешно извршување и користење на Illustrator Mac, вашиот компјутер мора да исполнува одредени технички спецификации. Проверете дали спецификациите на вашиот уред ги исполнуваат оние наведени погоре и дали с everything е во ред, започнете да ја користите оваа програма за вашите проекти за дизајн.

Слободни

Ако времето е вашата најголема грижа и сакате да ја направите вашата работа што е можно поефикасна, препорачувам да преземате фонтови за Ai. Собрав неколку бесплатни опции, кои можат да го започнат вашиот креативен работен тек.

бесплатен пакет фонтови за adobe illustrator

Ако се стремите да создадете интересни и квалитативни дизајни во софтверот Adobe Illustrator за Mac, дефинитивно треба да додадете професионален фонт во вашиот пакет со алатки. Погледнете го подетално овој сет и изберете го фонтот што совршено одговара на вашиот тековен проект. Постојат модерни, скрипти и фанки фонтови, па сигурно ќе изберете нешто соодветно за задачата.

creative cloud all special offers creative cloud all special offers