Преземање Adobe Photoshop Elements 14

Ако сакате да ги користите сите можности на Photoshop Elements и правете го тоа легално, без да инсталирате Торенти за Photoshop Elements или keygens, откријте сигурен начин за преземање на преземање Adobe Photoshop Elements 14.

adobe photoshop елементи 14 преземање

Помошен почетен екран. Photoshop Elements е доста лесна програма за уредување на слики. Нема да биде тешко да ги пронајдете сите потребни алатки и да започнете со уредување снимки. Сега, можете да увезете снимки со еден клик и да работите со опциите за Автоматско креирање. Присутни се и Организаторот, уредникот на фотографии и видеа (Елементи на премиерата). Можно е да скролувате надолу за да можете да ги видите сите карактеристики. Се наоѓа во горниот дел од екранот. Во случај да треба да ги испитате онлајн упатствата, пронајдете ги преку лента за пребарување.

Одличен организатор. Организаторот во Елементи 14 ќе ја подреди библиотеката со слики на корисникот, категоризирајќи ги снимките во групи како Места, Настани и Луѓе преку интелигентните режими. Во споредба со елементите 13, сите овие групи беа подобрени. Уште една истакната карактеристика е препознавањето на лицето. За време на тестирањето, организаторот можеше да препознае лица од голем број снимки од венчавки и тоа го направи на понапредно ниво од она во претходната верзија Elements.

Брзи измени. Уредувачот на слики во Adobe Elements 14 е поделен на три режими: Брзи, водени и експертски. Покрај тоа, постои eLive што обезбедува разновидни врвни онлајн водичи. Овие три режими се насочени кон различни нивоа на вештини. Брзиот режим нуди најосновни менија, поставки, стандардни тонски прилагодувања и ефекти што се применуваат со еден клик.

Функција „Паметен изглед“. Adobe Photoshop Elements 14 додаде „Паметен изглед“ на својот избор од приближно 50 корисни ефекти. „Паметниот изглед“ избира пет ефекти од библиотека од повеќе од 2500, врз основа на анализа на слика при рака.

Подобрено гледање слики. Сега, со едноставно движење на курсорот над една од предложените опции, корисникот може веднаш да види како ќе се промени сликата по примената на прилагодувањата. За да ја примените акцијата, само кликнете на иконата.

Дополнителни поставки. Во Елементите 14, можно е да се креираат разгледници, календари, колажи со слики, слајд-шоу, да се печатат пликови и етикети, да се креираат сопствени фото албуми, да се објавуваат снимките на социјалните мрежи (размена) итн. Готови шаблони во голема мера ќе ја олесни работата за оние кои не ги разбираат суптилностите на дизајнирањето и техничките особености на печатење.

Системски барања - Windows

OS: Microsoft Windows 7 со Service Pack 1, Windows 8 или Windows 10 (32-битни верзии ќе се инсталираат на 32-битни системи; 64-битни верзии ќе се инсталираат на 64-битни системи)
RAM: 2 GB RAM меморија
Disk space: 5 GB достапен простор на хард дискот (потребен е дополнителен слободен простор за време на инсталацијата)
Screen: 1024x768 резолуција на екранот (со фактор на скала од 100%)
CPU: 1.6GHz или побрз процесор со SSE2 поддршка

Системски барања - Mac

OS: Mac OS X v10.9 или v10.10
RAM: 2 GB RAM меморија
Disk space: 5 GB достапен простор на хард дискот (потребен е дополнителен слободен простор за време на инсталацијата)
Screen: 1024x768 резолуција на екранот (со фактор на скала од 100%)
CPU: 64-битен повеќежилен процесор на Интел

Како што можете да видите, Adobe Photoshop Elements 14 има прилично ниски системски барања. Значи, во случај да не го поседувате најмоќниот компјутер, може да го добиете овој уредувач на фотографии.

Слободни

Ако сакате вашите снимки да добијат уникатен талент кога ги уредувате во Ps Elements, добијте го овој пакет бесплатни дејства.

Преземете бесплатни мат акции за да направите портретот, фотографијата за новороденчиња, свадби и двојки помеки и воздушни, додајте романтичен допир за неколку секунди. Овие акции на Photoshop ја зголемуваат осветленоста и малку ја зголемуваат сатурацијата.

freebies пакет за портрет фотографии
Get 40% OFF Get 40% OFF