Преземање Adobe Photoshop за Windows 7

Ако с still уште користите Windows 7 и сакате да ги искористите предностите на можностите за Photoshop, дознајте го безбедниот начин за преземање на Adobe Photoshop за Windows 7.

преземање adobe Photoshop за Windows 7

Постои низа алатки за креирање дизајни од прва класа. Photoshop вклучува обемен сет однапред инсталирани карактеристики и алатки. Покрај тоа, можете да го диверзифицирате вашиот работен тек со бројни дополнителни додатоци.

Моќен софтвер за уредување или манипулација со фотографии. Без разлика дали вашата слика е недоволно изложена или сакате да прекриете една фотографија врз друга, потенцијалот на Photoshop е неограничен. Можно е дури и да измиете одредени бои за да им дадете на вашите слики посебен изглед и визуелна привлечност.

Способност за работа со повеќе формати на слики. Софтверот Photoshop ги поддржува сите најчести формати на датотеки, така што не треба да преземате дополнителни додатоци. Покрај тоа, нема потреба да се префрлате помеѓу различни уредници на фотографии. Можете да ги извршите сите уредувања во еден софтвер.

Способност за работа со слоеви на видео или анимација. Покрај напредните можности за уредување на слики, Adobe Photoshop може да работи со видеа и анимации. Можете да уредувате индивидуални рамки на видео или анимација.

Обемен број упатства. Многу ретушери, дизајнери, веб развивачи и уметници користат Adobe Photoshop како нивна главна алатка, и честопати тие сакаат да го споделат своето искуство. Затоа, можете да најдете многу Упатства за Photoshop, курсеви, активни форуми и блогови за обука.

Интегрирано облачно складирање. Можете да ги синхронизирате и пристапите до потребните датотеки од различни компјутери што се наоѓаат во различни градови и земји. Adobe нуди многу планови, кои се движат од 20 GB до 10TB простор за облак.

Барања на системот

OS: Виндоус 7
RAM: 2 GB или повеќе (препорачани 8 GB)
Disk space: 3,1 GB или повеќе достапен простор на хард дискот за 64-битна инсталација
Screen: 1280 x 800 дисплеј со 100% размерување на интерфејс со 16-битна боја
CPU: 2 GHz или побрз процесор кој поддржува 64-битен

За разлика од другите бесплатен софтвер Adobe професионално ниво, Photoshop има релативно разумни системски барања. Ова значи дека можете да го користите овој софтвер за уредување фотографии дури и на компјутер со среден опсег. Минималните системски барања се доволни за да работи Photoshop. Меѓутоа, ако користите слаб компјутер, не очекувајте дека програмата ќе работи беспрекорно за време на процесот на уредување фотографии.

Слободни

За поефективна работа во Photoshop, можете да користите Фотошоп акции што може автоматски да ја измазне кожата, да ги исправи боите, да ги избели забите, да нанесе дигитална шминка, итн. Преземете ја оваа колекција на Ps акции за портрети бесплатно и започнете да ги подобрувате вашите слики далеку

пакет за бесплатни портрети

Ова е збир од најкорисните дејства што можете да ги користите за подобрување на портретите. Пробајте ги сите за да ви го олеснат работниот тек за ретуширање на сликата.

Get 40% OFF Get 40% OFF