Photoshop Express në Internet

Ky redaktor është një alternativë falas për Adobe Photoshop Express që do t'ju ndihmojë të kryeni të gjitha manipulimet e nevojshme të fotografive në internet. Redaktori ofron mbështetje RAW, shtojca dhe shtresa të rregullueshme. Mund të krijoni paraqitje të ndryshme dhe madje të vizatoni me furça të personalizuara. Provoni këtë redaktor përpara se të shkarkoni Adobe Photoshop Express në internet.

FAQ: Photoshop Express Online

A është ky versioni i plotë i Photoshop Express në internet?
Jo, redaktori nuk është versioni i plotë në internet i Photoshop Express. Designedshtë krijuar për fillestar dhe paraqet teknika komplekse në një formë të thjeshtë.
Pothuajse të gjitha teknikat e redaktimit të fotografive si heqja e syve të kuq, zbardhja e dhëmbëve, eliminimi i puçrrave dhe korrigjimi i ngjyrave, kryhen në modalitetin gjysmë automatik, me aftësinë për të bërë rregullime të thelluara duke përdorur shtresa.
A ka ky shtesë Photoshop Express në internet Camera RAW?
Jo, ky version në internet Photoshop Express nuk ofron shtojcën Adobe's Camera RAW. Por përsëri mund të kryeni korrigjimin e ngjyrave duke përdorur filtra, kthesa dhe cilësime të tjera të ngjyrave në seksionin Image → Adjustments.
A mund të importoj dhe përdor shtojca këtu?
Po, ky redaktor mbështet shtojcat e Photoshop Express, duke përfshirë Actions Photoshop FalasOverlays Falas PhotoshopBrushes Photoshop Falas dhe Tekste Falas Photoshop.
A ka mjete të mjaftueshme për retushim me cilësi të lartë?
Ju mund të zbutni lëkurën, të eleminoni defektin e syve të kuq, të zbardhni dhëmbët, të hiqni sfondin dhe madje të hiqni flokët e humbur. Por nëse jeni duke përgatitur një foto me cilësi të lartë për shtypje, funksionaliteti i kësaj alternative në internet Photoshop Express nuk do të jetë i mjaftueshëm. Në këtë rast, ju rekomandojmë që të afroheni me shërbimin profesional të retushimit të fotove.

Photoshop Express Online - Truket me Video