Уредник на Gimp преку Интернет

Овој онлајн уредник на Гимп е алатка наменета за почетници и професионални корисници како бесплатна алтернатива на Фотошоп. Користете го Gimp преку Интернет за да работите со RAW-датотеки, користејќи слоеви и трети лица Приклучоци за Gimp. Уредете ја кожата, отстранете ги мозолчињата, црвенилото, дефектите на црвените очи и извршете полуавтоматско оценување на боите користејќи го овој бесплатен уредник за онлајн Gimp.

Најчесто поставувани прашања: GIMP Online

Дали Gimp Online Editor е целосната верзија на Gimp?
Не, овој уредник е дизајниран за почетници кои треба да извршат брзо полуавтоматско уредување фотографии и да објавуваат фотографии на социјалните мрежи.
Може ли да направам професионално ретуширање на фотографии?
Можете да ги прикриете мозолките, да ги отстраните црвените очи, да ги избелите забите или дури да ја промените формата на лицето. Но, ако подготвувате фотографија за објавување во популарно списание или печатење, ви препорачувам аутсорсинг за уредување фотографии на FixThePhoto.
Дали можам да ги увезувам моите приклучоци на овој уредник на Интернет Gimp?
Да, оваа бесплатна алтернатива Gimp Online ги поддржува сите приклучоци на трети страни за кои сте навикнати да ги гледате Гимп или Фотошоп. Овие вклучуваат професионални Фотошоп четки, Фотошоп акции, Фотошоп преклопувања и дури Фотошоп текстури.
Зошто не можам да поставам повеќе од една фотографија?
Овој уредник на Gimp не поддржува сериско уредување. Можете да поставувате фотографии индивидуално и да ги уредувате во различни прозорци, исто како и во Верзија на работната површина на Gimp.

GIMP Online - Видео трикови