Photoshop Express Онлајн

Овој уредник е бесплатна алтернатива на Adobe Photoshop Express што ќе ви помогне да ги извршите сите потребни манипулации со фотографии на Интернет. Уредникот нуди RAW поддршка, приклучоци и прилагодливи слоеви. Можете да креирате разни распореди, па дури и да цртате со сопствени четки. Пробајте го овој уредник пред да преземете Adobe Photoshop Express на Интернет.

Најчесто поставувани прашања: Фотошоп Експрес Онлајн

Дали е ова целосната верзија на Photoshop Express на Интернет?
Не, уредникот не е целосна онлајн верзија на Photoshop Express. Тој е дизајниран за почетници и претставува сложени техники во едноставна форма.
Скоро сите техники за уредување фотографии како отстранување на црвени очи, избелување на заби, отстранување на акни и корекција на бојата, се изведуваат во полуавтоматски режим, со можност за длабинско прилагодување со употреба на слоеви.
Дали овој онлајн Photoshop Express има додаток Camera RAW?
Не, оваа верзија на Фотошоп Експрес не нуди додаток Camera RAW на Adobe. Но, сепак можете да извршите корекција на бојата користејќи филтри, свиоци и други поставки за боја во делот Прилагодувања за слика.
Може ли да увезувам и да користам додатоци тука?
Да, овој уредник поддржува додатоци на Photoshop Express, вклучително и бесплатни Actions на Photoshop, бесплатни Overlays на Photoshop, бесплатни Brushes за Photoshop и бесплатни текстури на Photoshop.
Дали има доволно алатки за висококвалитетно ретуширање?
Можете да ја измазните кожата, да го елиминирате дефектот на црвени очи, да ги избелите забите, да ја отстраните позадината, па дури и да ја отстраните залутаната коса. Но, ако подготвувате висококвалитетна фотографија за печатење, функционалноста на оваа онлајн алтернатива на Photoshop Express нема да биде доволна. Во овој случај, ви препорачуваме да пристапите до професионална услуга за ретуширање на фотографии.

Фотошоп Експрес преку Онлајн - Видео Трикови