Преземете Фотошоп на Интернет

Оваа алатка е бесплатна алтернатива на Photoshop online обезбедени и создадени преку од страна на развивачите за да ги реализираат вашите основни барања за уредување на слики. Тестирајте ја оваа едноставна алатка пред да купите Photoshop Online.

Најчесто поставувани прашања - Photoshop Online

Дали е ова целосна верзија на Adobe Photoshop Online?
Не, не е верзија на Фотошоп на Интернет. Ова е бесплатен уредник на слики со ограничени едноставни функции што можете да ги користите на Интернет. Некои корисници дури го нарекуваат Photoshop Online Editor затоа што можете да уредувате .psd (формат на фотошоп), .xd и .raw датотеки, како и други популарни формати на слики токму во вашиот прелистувач.
Дали треба да се регистрирам за да ја користам оваа алатка преку Интернет?
Не, можете да ја користите оваа алатка веднаш по отворањето на оваа страница.
Наш совет:
Оваа алатка преку Интернет е многу едноставна и не може да се спореди со Фотошоп. Наш совет за попродуктивна работа е да купите Adobe Photoshop Online.
Може ли да ја користам оваа алатка за професионални цели?
Да, можете да ја користите оваа алатка за основна работа, но ништо дополнително. Неговата функционалност се проширува на дневна основа, но достапните функции не се доволни за да се изврши професионално ретуширање на фотографии и веб-дизајн. Ако не сакате сами да уредувате фотографии, може да нарачате услуга за уредување фотографии од експерти и направете ги вашите фотографии во рок од неколку дена од 2 долари по фотографија.
Дали можам да ја преземам оваа бесплатна алатка?
Не, можете да ја користите оваа алатка преку Интернет во кој било прелистувач. За да ја користите десктоп верзијата на вашиот компјутер, треба да преземете Adobe Photoshop online на официјалната веб-страница на Adobe и користете ја офлајн.

Photoshop Online Упатства: