Преземете го Илустраторот на Интернет

Овој уредник за графички вектори е создаден за почетници и професионални дизајнери, веб-развивачи и уметници за дигитален цртеж и работат бесплатно Алтернатива на Adobe Illustrator. Направете распоред на страници, веб дизајн, креирајте илустрации и цртајте скици / стрипови од нула за објавување или продажба. Тестирајте го овој Уредувач пред да го користите Adobe Illustrator Online.

Најчесто поставувани прашања: Illustrator Online

Дали овој уредник е целосна замена за верзијата на Illustrator Online?
Не, овој графички уредник е дизајниран специјално за аматерски уметници и дизајнери за кои брзината е априорност.
Дали уредникот работи само со векторска графика?
Овој напреден уредник може да работи и со растерска и со векторска графика. Можете да го користите за да креирате логоа или да работите на дизајнот на модно списание. Исто така, поддржува SVG-датотека.
Може ли да ја заменам бојата на позадината на оригиналниот образец?
Да, можете да го направите со користење слоеви, преклопување нов или враќање на потребниот чекор со користење на приказната. Меѓутоа, ако сте нови за уредување фотографии, препорачуваме да контактирате услуги за промена во позадина од FixThePhoto, со цел да се избегнат понатамошни проблеми и прашања.
Како можам да продолжам да работам од местото каде што застанав?
Зачувајте ја својата работа во Формат на датотека PSD. Така, можете да продолжите да работите од местото каде што застанавте.

Adobe Illustrator Online - Видео трикови: