Преземете Lightroom онлајн

Оваа Интернет алатка е создадена за почетни и професионални фотографи / ретушери бесплатна алтернатива на Lightroom. Користете го овој Уредувач за длабока или точна корекција на бојата со маски, кривини и филтри. Елиминирајте ги малите несовршености на кожата користејќи обични четки и додадете мазен градиент со еден клик. Обидете се со оваа едноставна алатка пред да купите Adobe Lightroom преку Интернет.

Најчесто поставувани прашања: Lightroom Online

Дали е тоа целосна замена на Lightroom Online?
Не, ова бесплатен уредник на фотографии е дизајниран за почетни креативци, кои треба да извршат основна корекција на бојата и полуавтоматско ретуширање на кожата на лицето.
Може ли да направам професионална корекција на бојата?
Можете да извршите корекција на бојата на самото место користејќи маски, да нанесувате филтри и да ги прилагодувате боите со помош на крива, како и да ги елиминирате малите акни, црвенило и други дефекти на кожата. Меѓутоа, ако подготвувате фотографија за објавување или печатење, ви препорачуваме аутсорсинг за корекција на бојата на експерти.
Дали има вградена камера RAW?
Не, оваа замена на Lightroom Online не содржи модул Camera RAW што е достапен во Adobe Photoshop.
Може ли да инсталирам приклучоци од трети страни?
Да, оваа замена на Lightroom преку Интернет овозможува инсталирање приклучоци на трети лица, вклучително и Фотошоп четки и дури Фотошоп акции. Но, вреди да се спомене дека не можете да увезувате Мемории за светли простории од работната површина Lightroom, бидејќи уредникот не поддржува во формати XMP и lrtemplate.

Adobe Lightroom Online - Видео трикови: